BAŞKAN ÖZCAN ZİYARETLERDE

CHP Muğla - Ula İlçe Başkanı Hüseyin Özcan, partisinin Muğla İl Başkanı Hüseyin Erol, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün'ün de aralarında bulunduğu bir takım ziyaretlerde bulundu.

  • 492
BAŞKAN ÖZCAN ZİYARETLERDE
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla - Ula İlçe Başkanı Hüseyin Özcan, partisinin Muğla İl Başkanı Hüseyin Erol, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün'ün de aralarında bulunduğu bir takım ziyaretler gerçekleştirdi.
Başkan Özcan konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "CHP Ula İlçe Örgütü olarak, İl Başkanımız Hüseyin Erol ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Osman Gürün'e ziyaretlerimizi gerçekleştirip, önümüzdeki Genel seçim ile ilgili bilgi alışverişinde bulunduk. CHP Menteşe İlçe Başkanımız Mustafa Aytaç Kavak' a geçmiş olsun ziyaretinde bulunup en kısa zamanda aramıza katılmasını temenni ediyoruz." dedi.
CHP'li Özcan ayrıca, pazara da ziyarette bulundu. Özcan bu ziyaretle ilgili de "CHP Ula İlçe Örgütü olarak Akyaka Mahallesi, yöresel üretici pazarına ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Bizleri güler yüzle karşılayan tüm halkımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz, yarınları sevgiyle kuracağız." açıklamasını yaptı.
 

Bakmadan Geçme