Başkan Özcan: 'Güneşli günlere az kaldı'

CHP Muğla - Ula İlçe Başkanı Hüseyin Özcan, 'Ülkemiz ve milletimiz çok zor günler geçiriyor ancak hiç enseyi karartmaya gerek yok. Çünkü iktidara geliyor. Güneşli günlere az kaldı.'

  • 375
Başkan Özcan: 'Güneşli günlere az kaldı'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla - Ula İlçe Başkanı Hüseyin Özcan, "Ülkemiz ve milletimiz çok zor günler geçiriyor ancak hiç enseyi karartmaya gerek yok. Çünkü iktidara geliyor. Güneşli günlere az kaldı." dedi.
Başkan Özcan, 26. Dönem İstanbul Milletvekili ve Partisinin Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya'nın da katılımıyla Gökova Mahallesinde Pazar yeri ziyareti yaptı.
Çalışmaları hakkında konuşan Özcan, "Boşa geçirecek tek anımız bile yok. Seçime çok az kaldı. Halkımız gerçekten çok zor durumda bulunuyor. En temel gıda maddelerini bile almakta zorlanıyor. Ancak buna sebep olanlar terör, savaş, işgal gibi saçma sapan gündemler yaratarak, bunu örtmeye çalışıyor." dedi.
Başkan Özcan, ancak halkın gündeminin çok farklı olduğunu belirterek, "Halkımız bunlara aldırış etmiyor çünkü gerçekleri çok iyi görüyorlar. Ülkemiz ve milletimiz çok zor günler geçiriyor ancak hiç enseyi karartmaya gerek yok. Çünkü iktidara geliyor. Güneşli günlere az kaldı." diye konuştu.

Bakmadan Geçme