BAŞKAN OTGÖZ: 'TARİHİ ŞAN VE ŞEREFLE DOLU MİLLETİMİZ HAİNLERE GEÇİT VERMEDİ'

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

  • 680
BAŞKAN OTGÖZ: 'TARİHİ ŞAN VE ŞEREFLE DOLU MİLLETİMİZ HAİNLERE GEÇİT VERMEDİ'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, Milletimizin tertemiz manevi duygularını kullanarak Devletin her kurumuna sızan, kendi bağrından çıkan evlatları devletimize ve milletimize karşı kışkırtıp hain darbe girişiminde bulunanlara ve bu hainlere yol açanlara Türk Milleti’nin genciyle yaşlısıyla, kadını ve erkeğiyle tüm dünyaya örnek olacak şekilde cevap verdiğini kaydetti.
BAŞKAN OTGÖZ: “MİLLETİMİZ HAİNLERE GEÇİT VERMEDİ”
Bağımsızlığına ezelden beri düşkün olan Türk Milleti’nin tarihinin şan ve şerefle dolu olduğuna dikkat çeken Başkan Otgöz; “Kalpleri nasırlaşmış, vicdanları kararmış hainler, bu milletin bağımsızlığına düşkünlüğünü çok hafife almış ve alçak kanlı darbe girişiminde bulunmuştur. Millet olmanın bilincini yüreklerinde taşıyan binlerce vatandaşımız o gece tankların, silahların üzerine korkusuzca yürümüş, bu uğurda şehit olmayı göze almıştır. Çanakkale’de binlerce şehit veren, Kurtuluş Savaşı’nda destan yazan milletimiz, 15 Temmuz gecesi iradesini bir avuç vatan haini darbeciye çiğnetmemiştir. 
Milletin iradesine göz dikmiş hainlerle iş birliği yaparak devletimize ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a alçakça saldırı düzenleyenlere milletimiz canı pahasına o gece geçit vermemiştir. 15 Temmuz gecesinin üzerinden 6 yıl geçmesine rağmen acısı hala yüreğimizdedir. O gece 251 vatandaşımız şehit olmuştur. Astsubay Ömer Halisdemir gibi hainlerin kurşunuyla şehit olan evlatlarımızı ve gazilerimizi asla unutmadık, unutmayacağız. Her karış toprağı şehit kanlarıyla sulanmış vatanımızı dün olduğu gibi bugünde aynı azim ve kararlılıkla koruyacağız. 
Bu duygu ve düşüncelerle hain terör örgütü FETÖ’yü bir kez daha lanetliyor, ülkemizin birliği ve devletimizin bekası için canlarını feda ederek şehadet şerbetini içen aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Yüce Allah’tan rahmet diliyorum” ifadelerini kullandı.
Başkan Otgöz, ayrıca tüm vatandaşları 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde Seydikemer Hükümet Konağı ile Seydikemer Belediye Hizmet Binası önünde düzenlenecek anma programına davet etti.
 

Bakmadan Geçme