Başkan Otgöz, 'Seydikemer'in geleceği için varız'

Doğu Akdeniz ve Avrasya'nın en büyük turizm fuarlarından biri EMITT 2020'de yerini alan Seydikemer Belediyesi'nin açılış kokteyline yoğun ilgi oldu. Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Seydikemer'e daha çok turistin gelebilmesi için tanıtımları arttırdıklarını ifade etti.

  • 1359

Doğu Akdeniz ve Avrasya’nın en büyük turizm fuarlarından biri EMITT 2020’de yerini alan Seydikemer Belediyesi’nin açılış kokteylinde Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve başkan yardımcıları, ziyaretçilerle yakından ilgilendi. Açılış kokteyline; Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, FTSO Başkanı Osman Çıralı, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş, Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş, STK Başkan ve üyeleri katıldı. Açılış kokteylinde Başkan Otgöz, ilçe hakkında bilgiler aktardı.
BAŞKAN OTGÖZ, “BİZ SEYDİKEMER İÇİN, SEYDİKEMER’İN GELECEĞİ İÇİN VARIZ”
Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz fuar hakkında yaptığı değerlendirmede şunları söyledi; “Seydikemer’in 6 yıllık bir geçmişi var. Biz EMITT fuarına çok önem veriyoruz. Her yıl da katılıyoruz. 2 yıldan bu yanada kendi standımızı kendimi kuruyoruz. İnşallah gelecek yıl, eksiklerimizi görerek daha güzel tanıtım yapacağız. Seydikemer, tarımın yanında turizme de açılması lazım. Bu yıl Parata yılı olarak ilan edildi. Letoon Antik kentimiz dünya miras listesinde. Tarih bizde, tarım bizde, turizm de inşallah bizde olacak. Seydikemer’in hak ettiği payı turizmde den alması lazım. Saklıkent’imiz dünyaca tanınıyor. Burayı daha güzel tanıtmak ve daha çok turist çekebilmek için çalışıyoruz. Saklıkent’in üstüne cam seyir tepesi kurmak için de çalışmaları yapacağız. Biz Seydikemer için, Seydikemer’in geleceği için varız. Cam teras Saklıkent’in bir eksikliği. Yerde müsait. Bakanlığımızla temas halindeyiz. İnşallah Saklıkent’e kazandıracağız.” 
BAŞKAN ÇIRALI, SEYDİKEMER STANDINDA MÜJDE VERDİ
FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı da; “Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası olarak Seydikemer’in üyeleri de bize kayıtlı üye. Bu nedenle Seydikemer’i ayırt etmiyoruz. Fethiye’nin tanıtımıyla alakalı beraber çalışıyoruz. Elimizden geldiğince Seydikemer’in standına katkı sağlamaya çalışıyoruz. Hatta yeni bir haber geldi. Sanayi sitesinin taşınmasıyla ilgili bir çalışma yapmıştık. Güney Ege Kalkınma Ajansı’yla (GEKA) Fethiye ve Seydikemer küçük sanayi sitesinin fizibilite çalışmasıyla alakalı. GEKA’dan bu çalışma geçti. Onunda müjdesini buradan veriyorum. Rakam 150-160 bin TL arasında ama bu sadece fizibiliteyle alakalı. Fethiye’deki sanayi sitesinin taşınması herkesin gündeminde olan bir şey. Biz onunla ilgili fizibilite çalışmasını yapacağız” diye konuştu.
ÇIRALI, “FUARLARDA FETHİYE’Yİ VE SEYDİKEMER’İ TANITMAYA ÇALIŞACAĞIZ”
Çıralı, “Fethiye’mizde Seydikemer’imizde oldukça yoğun geçiyor. Hem vergiler hem de Thomas Cook’un batmasıyla 2019 baya kötü geçti. FTSO ve sekretaryasını yaptığımız Güç Birliği ile fuarla için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. İnşallah 2020’de bunun meyvesini alacağız. Bu ay Hollanda’ya gidildi. Ekip halinde yine Almanya’ya gideceğiz. Daha sonra Ukrayna fuarı var. Bütün fuarlara katılıp elimizden geldiğince Fethiye’yi ve Seydikemer’i tanıtmaya çalışacağız. Birçok kurum ilçe bazında ayrıldı ama biz FTSO olarak Seydikemer ayrıldıktan sonra TOBB’a hemen Seydikemer bize bağlansın diye müracaatta bulunduk. Biz müracaat etmeseydik Muğla’ya bağlanacaktı. Biz her zaman Seydikemer ile çalışmak istiyoruz. Yakup Başkanımda bu konuda bize yardımcı oluyor” dedi. 
 

Başkan Otgöz, 'Seydikemer'in geleceği için varız'
Başkan Otgöz, 'Seydikemer'in geleceği için varız'
Başkan Otgöz, 'Seydikemer'in geleceği için varız'
Başkan Otgöz, 'Seydikemer'in geleceği için varız'
Başkan Otgöz, 'Seydikemer'in geleceği için varız'

Bakmadan Geçme