BAŞKAN OTGÖZ, SEVİNCİNİ PAYLAŞTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Karadeniz'de doğal gaz rezervi bulunduğunu açıkladığı müjde sonrası Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, sevincini sosyal medyadan paylaştı. Başkan Otgöz, ' Enerjide de oyun kurucu oluyoruz! Güzel ülkemiz için yeni bir dönem başlıyor' dedi.

  • 1707
BAŞKAN OTGÖZ, SEVİNCİNİ PAYLAŞTI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Karadeniz'de doğal gaz rezervi bulunduğunu açıkladığı müjde sonrası Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, sevincini sosyal medyadan paylaştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'dan Karadeniz'e uğurladığı ve Tuna-1 bölgesinde sondaj faaliyetinde bulunan Fatih isimli yerli ve milli sondaj gemisinin doğal gaz rezervini keşfettiğini açıkladı. Zonguldak Ereğli açıklarındaki karadan 175 kilometre uzaklıktaki alanda 15 Temmuz'dan bu yana sondaj faaliyetleri gerçekleştiren Fatih gemisinden gelen müjdeli haber tüm Türkiye’yi sevince boğdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye tarihinin en büyük doğalgaz keşfinin Karadeniz’de gerçekleştirildiğini açıklayarak, “Fatih sondaj gemimiz 20 Temmuz’da başladığı Tuna 1 kuyusundaki sondajında 320 milyar metreküp doğalgaz rezervi keşfetmiş durumda” dedi.
AK Partili Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz de, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın müjdesini açıklamasının ardından sosyal medyadan paylaşımda bulundu. 

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz yaptığı paylaşımda; “#MüjdelerOlsun
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın vermiş olduğu müjde ile tam bağımsızlık yolunda dev bir adım daha atıyoruz. Enerjide de oyun kurucu oluyoruz! Güzel ülkemiz için yeni bir dönem başlıyor. Allah'a şükürler olsun.” İfadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme