BAŞKAN OTGÖZ FTSO'YU ZİYARET ETTİ

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nı (FTSO) ziyaret ederek 15 Ekim'de gerçekleşen FTSO organ seçimleri sonrası güven tazeleyen FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ve yeni FTSO yönetimini tebrik etti. 

  • 848
BAŞKAN OTGÖZ FTSO'YU ZİYARET ETTİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

21 Kasım 2022 tarihinde gerçekleşen ziyarette Başkan Otgöz’e, Seydikemer Belediyesi Özel Kalem Müdürü ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdür Vekili Hasan Çetin ile Ak Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş eşlik etti. FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Yönetim Kurulu Başkan yardımcıları Ramazan Dim ve Muhammet Kökten ile Yönetim Kurulu üyeleri Halil İbrahim Öztürk, Emre Başaran, Muhsin Gümüş, Elektrik Mühendisi Veli Önver ve Genel Sekter Avukat Ezgi Kullukçu, Başkan Otgöz’ü FTSO Meğri Salonu’nda ağırladı. Başkan Otgöz ilk olarak Başkan Çıralı’yı seçimdeki başarısından ötürü tebrik etti. 
 
Ziyarette Seydikemer Tarıma Dayalı İhtisas (Süt Sığırcılığı) Organize Sanayi Bölgesi projesine ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu. Saklıkent Kanyonu’na yapılması planlanan teleferik ve seyir terasına ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette, Seydikemer’de kilim dokumacılığının geliştirmesine ilişkin hazırlanan proje de masaya yatırıldı.

FTSO organ seçimlerindeki başarılarından dolayı yeni FTSO yönetimini tebrik eden Başkan Otgöz, FTSO’nun projelerini yakından takip etmenin yanı sıra bazı projelerde ortak çalıştıklarını belirterek, yeni dönemde de bu ortaklığın güçlenerek devam etmesini istediklerini kaydetti. 

BAŞKAN ÇIRALI, “PROJELERİMİZDE BELEDİYEMİZ EN ÖNEMLİ ROLÜ OYNUYOR”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ise “Bütün projelerimizde ve çalışmalarımızda belediyelerimiz en önemli rolü oynuyor. Geçmiş dönemde gerek Fethiye, gerekse Seydikemer Belediyemiz ile birçok ortak proje yürüttük. Yeni dönemde işbirliğimizi daha da arttırarak bölgemize eserler kazandırmak istiyoruz. Seydikemer’in ticari ve sosyal hayatını geliştirmek adına ortaya çıkan tüm projelere destek vermeye hazırız. Biz de projelerimizde ve üyelerimizin sıkıntı yaşadığı noktalarda belediyelerimizi yanımızda görmek, onlarla birlikte çalışmak istiyoruz. Bir kez daha nazik ziyaretlerinden dolayı tüm yönetimimiz adına Başkanımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.     

Bakmadan Geçme