BAŞKAN OTGÖZ'DEN 10 KASIM MESAJI

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 84. yıl dönümünde rahmet ve minnetle andı.

  • 511
BAŞKAN OTGÖZ'DEN 10 KASIM MESAJI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 84. Yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk tarihinin istisna şahsiyetlerinden biri olduğunu, ölümünün üzerinden geçen 84 yılda fikirleri ve görüşlerinin hala yaşadığını kaydetti. 
Başkan Otgöz; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk, inancı, azmi ve ileri görüşlülüğü sayesinde yok edilmek istenilen bir milleti yeniden diriltmiştir. Millî Mücadeledeki üstün başarısı, O’nu Türk Halkının gönlünde hiç sönmeyecek bir ışık; ezilen, sömürülen milletlerin umudu yapmıştır. Mustafa Kemal Atatürk’ün başarısı aradan geçen yıllar içerisinde bizlere yol göstermeye devam etmektedir. Türkiye son 20 yılda, çok çalışıp, dünya devletleri arasında önemli bir konuma gelmiştir. Uluslararası alanda gücü her geçen gün artan, dünya devletleri arasında yakından takip edilen ve ilerlemesini kararlılıkla sürdüren güçlü bir Türkiye var. Mustafa Kemal Atatürk’ün; “Çalışmak demek, boşuna yorulmak, terlemek değildir. Zamanın gereklerine göre bilim ve teknik ve her türlü uygar buluşlardan azami derecede istifade etmek zorunludur.” Sözü ile ilerlememizi sürdürmeli ve her alanda çok çalışmalıyız. 
Bu duygu ve düşüncelerle, vefatının 84. yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve cennet vatan uğruna canını feda etmiş tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve özlemle anıyorum."
 

Bakmadan Geçme