BAŞKAN OTGÖZ, ASFALT ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz Ceylan Mahallesinde devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek personele kolaylıklar diledi.

  • 800
BAŞKAN OTGÖZ, ASFALT ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, yaklaşan kış mevsimi öncesinde asfalt çalışması gerçekleştiren Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Otgöz’e Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Kaynak’ın yanı sıra, Ceylan Mahalle Muhtarı Erdoğan Kiraz, Boğalar Mahalle Muhtarı Halil Aydın ve belediye birim müdürleri eşlik etti. Asfalt çalışmalarını inceleyen Başkan Otgöz, burada vatandaşlarla da bir süre sohbet etti. 
İncelemelerin ardından Belediye personeline kolaylıklar dileyen Başkan Otgöz, Yayla Mahallelerindeki asfalt çalışmalarını bitirdikten sonra sahil kesiminde Karadere Mahallesine kadar uzanacaklarını ifade etti. Arsa Mahallesi’nden başlayan asfalt çalışmaları kapsamında; Bağlıağaç, Dont, Yayla Zorlar, Kayabaşı, Kayadibi, Temel, Yayla Kıncılar, Boğalar, Çaltılar, Yayla Karaçulha, Yayla Patlangıç ve Yayla Ceylan olmak üzere toplamda 37 kilometre yola asfalt dökümü gerçekleşti. 
Yayla Ceylan Mahallesindeki asfalt çalışmalarını inceleyen Başkan Otgöz’e birebir teşekkür eden Ceylan Mahalle Muhtarı Erdoğan Kiraz; “Başkanımıza çok teşekkür ederiz. Şu anda köyüme 7-8 kilometre asfalt, 10 kilometrenin üzerine de parke yapılıyor. Başkanımızdan çok memnunuz, çok gurur duyuyoruz. Çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Başarılar diliyoruz” dedi.
Boğalar Mahallesi’ndeki çalışmalardan dolayı oldukça memnun olduklarını dile getiren Boğalar Muhtarı Halil Aydın; “Başkanım Boğalar’a 20 bine yakın parke yaptı. 5 kilometre de asfalt yaptı. Vatandaşlarımızı tozdan kurtardı. Ufak tefek yerlerimiz kaldı ama onları da önümüzdeki yıllarda yapacağımıza inanıyorum. Başkanıma, ekibine ve belediye personeline çok teşekkür ediyorum” dedi.
 

BAŞKAN OTGÖZ: “ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK”
Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz; “Bu yılda bizim asfalt ve kilitli parke çalışmalarımız oldu. Ama ağırlık olarak Seki bölgesine verdik. Çünkü geçen yıl burada kış erken bastırınca yarım kalan mahallelerimiz vardı. Şu an 5-6 tane mahallemiz kaldı. Onu da bitirip yavaş yavaş sahil bölgelerine doğru ulaşacağız. Orada da daha bizim giremediğimiz mahallelerimiz var. İnşallah Nisan-Mayıs sonuna kadar bütün mahallelerdeki bu sıkıntıları gidereceğiz. Tabi ki yayla bölgesi bizim için çok önemli. Soğuk buradan başladığı için asfaltı buradan başladık. Burayı bitirdikten sonra Karadere’ye kadar uzanacağız. Bu bölgeyi tozdan, çamurdan kurtarıyoruz, kurtarmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki yıllarda da bu çalışmalarımız devam edecek. Bu yol ve kilitli parke çalışmaları vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullansınlar” diye konuştu.

Bakmadan Geçme