BAŞKAN OTGÖZ, 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ'NÜ KUTLADI

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz bir mesaj yayımladı. Başkan Otgöz 'Hem milleti, hem devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutluyorum' dedi.

  • 507
BAŞKAN OTGÖZ, 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ'NÜ KUTLADI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: 
“Yerel demokrasinin en eski temsilcisi muhtarlık görevi 1829'dan bu yana sürdürülüyor. Geçmişi 100 yılı aşkın bir süreye dayanan muhtarlığın, tarihsel bağlarını korumak amacıyla Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı tarafından 19 Ekim 2015 tarihinde yayınlanan bir genelge ile 19 Ekim Muhtarlar Günü ilan edilmiştir. 
 

BAŞKAN OTGÖZ: “MUHTARLARIMIZLA İSTİŞARE HALİNDEYİZ”
Muhtarlık müessesesi, kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından biridir. Muhtarlarımız köy ve mahalle sakinlerinin devlet kurumlarıyla ilişkisinde aracı bir rol, köprü görevi görmektedir. Seydikemer Belediyesi olarak çalışmalarımızda muhtarlarımızla istişare halinde olmayı özen gösteriyor, onlardan gelen her türlü istek ve talebi değerlendiriyoruz. 65 mahalleye eşit hizmet götürmeye özen gösterirken, muhtarlarımızın da canla başla milletimiz, devletimiz için çalışması yadsınamayacak bir gerçektir. Muhtarlarımız, bulunduğu mahallelerde devletimizin tüm kurumlarını temsil etmektedir. Vatandaşlarımızın sıkıntısını bizlere aktaran, çözüm odaklı yaklaşan, ilçemizin gelişmesinde önemli rol oynayan muhtarlarımıza bizlere verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. 
Bu duygu ve düşüncelerle, büyük bir özveriyle görevlerini yerine getiren tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutluyor, geçmişten bugüne hayatlarını kaybetmiş muhtarlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum.”
 

Bakmadan Geçme