• Haberler
  • Güncel
  • Başkan Kocadon, 'Vanlı Dostlarımızı Bodrum'da Ağırlıyoruz'

Başkan Kocadon, 'Vanlı Dostlarımızı Bodrum'da Ağırlıyoruz'

Küresünniler Derneği Başkanı Bilal Yücebaş beraberinde Yüksel Ocak, Alper Aydemir ve Emin Tanaç ile birlikte Bodrum Ticaret Odası'nı ziyaret etti.  Eylül ayında Van Ticaret ve Sanayi Odası'nın daveti üzerine Van Mutfak ve Yöresel Ürünler Gurme Fuarı'na katılan BODTO Yönetimi'ni büyük bir misafirperverlik ile ağırlayan Başkan Yücebaş iade-i ziyarette bulunduklarını belirtti.

  • 488
Başkan Kocadon, 'Vanlı Dostlarımızı Bodrum'da Ağırlıyoruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Fatma Nur Tuncer, Gürkan Topan, Arif Ceylan Satı ve Atilla Serttaş, 2 No’lu İnşaat Komite Üyesi Nihat Agu’nun yer aldığı ziyarette kültürel zenginliğin turizme faydaları, turizm, ticaret gibi birçok konu değerlendirildi.

BODTO KÜLTÜREL ZENGİNLİĞE DİKKAT ÇEKTİ
Başkan Kocadon “Vanlı kardeşlerimizi Bodrum’da ağırlamaktan dolayı çok memnunuz. Dernek Başkanı Bilal Yücebaş ve beraberindeki dostlarımıza bizleri ziyaret ettikleri için çok teşekkür ederiz. Kendileri bizleri Van’da çok güzel ağırlamıştı biz de aynı şekilde kendilerini misafir edebilirsek ne mutlu bizlere.” derken kültürel zenginliğin her zaman turizmi çeşitlendirdiğine dikkat çekti.

Başkan Kocadon, 'Vanlı Dostlarımızı Bodrum'da Ağırlıyoruz'

“Van ve Bodrum birbirinden hem coğrafi olarak hem de kültürel olarak farklı yerler ancak ortak değerlerimiz olan saygı, sevgi ve beraberlik bilinci ile birbirimizin kültürünü, gastronomisini ve yaşayış şeklini görmek çok güzel.” diyen BODTO Başkanı farklı il ve ilçelerden gelen talebin kış turizmi açısından faydalı olacağına işaret etti.

DERNEK BAŞKANINDAN “BODRUM KIŞIN DA GÜZEL” VURGUSU
Küresünniler Derneği Başkanı Bilal Yücebaş ise misafirperverliklerinden dolayı BODTO heyetine çok teşekkür ederken ziyarette şu ifadelere yer verdi;

“Bodrum’da gördüğümüz ilgi alaka karşısında çok sevindik. Bodrum her açıdan çok güzel ve kışın bu mevsimi gelmek için de çok ideal bir ilçemiz. Bodrum Ticaret Odası ile kurduğumuz ikili ilişki de bizim için çok önemli. Başkan Kocadon başta olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine hürmetlerimi sunuyorum.”

Bakmadan Geçme