Başkan Karaca, Şoförler Odasını Ziyaret Etti

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca seçim çalışmaları kapsamında, beraberindeki heyetle birlikte Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası'nı ziyaret etti.

  • 831

Sohbet havasında geçen ziyarette Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, meclis üyesi adaylarıyla birlikte Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şaban Taşar ve yönetim kurulu üyelerini taleplerini dinledi. Meslek odalarının önemine vurgu yapan Karaca, uyumlu bir şekilde çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

“Sizin Desteğinizde Bize Güven Veriyor”
Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şaban Taşar konuşmasında, “Her sıkıntımızda, sizinle doğrudan bağlantısı olmada bile sizden destek istiyoruz. Sizin desteğinizde bize güven veriyor. İnşallah bundan sonraki dönemde de hep beraber çalışmayı devam ederiz” dedi.

“Odamızın Talepleri Doğrultusunda Çalışmalar Yaptık”
Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca ise, “Şoförlerin sorunlarını Muğla Büyükşehir temsilcilerini buraya getirip yerinde çözmek için çaba göstereceğiz. Her zaman uyumlu çalıştık. Uyumlu çalışmaya da devam edeceğiz. Ulaşımla ilgili ne olursa olsun başkanıma danışmadan hareket etmem. Odamızın talepleri doğrultusunda çalışmalar yaptık” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme