BAŞKAN KARACA ŞEHİTLERİ ZİYARET ETTİ

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Beraberlik Günü'nde Fethiye Şehir Mezarlığı'nda bulunan şehitleri Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve Fethiye Muharip Gaziler, Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Üyeleri ziyaret etti.

  • 752
BAŞKAN KARACA ŞEHİTLERİ ZİYARET ETTİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Beraberlik Günü’nde Fethiye Şehir Mezarlığı’nda bulunan 27.12.1976 tarihinde şehit olan Jandarma Hava Teknisyen Astsubay Üstçavuş Nihat Oran ve 17.02.2016 tarihinde şehit olan Devlet Memuru Orçun Munyas’ın mezarını Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve Fethiye Muharip Gaziler, Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Üyeleri ziyaret ettiler.
Ziyaret sonrası açıklama yapan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca “Bugün 15 Temmuz, devletimize karşı bir ayaklanmanın neticesinde maalesef ki birçok şehidimiz oldu. Bugün Fethiye bölgemizdeki şehitlerimizi mezarları başında anıyoruz. Onlara gerçekten rahmet diliyoruz, mekânları cennet olsun. Bu güzel devletimiz ve memleketimiz için, bayrağı için mücadele etmiş olan, ama 15 Temmuz’da ama Kurtuluş Savaşı’nda olsun milli mücadele veren tüm gazilerimize şükranlarımızı sunup şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz. Biz varsak onlar sayesinde varız. Bu devlet, bu bayrak dalgalanıyorsa gerçekten bu memleket için, devlet için canla başla mücadele etmiş, kanlarını ortaya koymuş şehitlerimizin ve gazilerimizin sayesindedir. Bu memleket için şehit düşmüş, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle, saygıyla anıyorum. Allah bize bir daha böyle kalkışmaları ve darbeleri göstermesin” dedi.

BAŞKAN KARACA ŞEHİTLERİ ZİYARET ETTİBAŞKAN KARACA ŞEHİTLERİ ZİYARET ETTİBAŞKAN KARACA ŞEHİTLERİ ZİYARET ETTİ

Bakmadan Geçme