Başkan Karaca'dan Ramazan Bayramı Mesajı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

  • 407
Başkan Karaca'dan Ramazan Bayramı  Mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Karaca mesajında şu ifadelere yer verdi: “Dünyanın ve ülkemizin içinde bulunduğu bu zorlu süreçte birlik ve beraberliğin, dayanışmanın, paylaşmanın önemi bir kez daha ortaya çıktı. Manevi değerlerimizi daha da güçlendiren Ramazan ayının sonunda, birlik ve beraberlik duygularımızın paylaşılarak çoğalacağı bir bayrama daha ulaştık.

Tabii ki dini bayramlarımızın bizler için ne kadar önemli ve özel günler olduğunu çocukluğumuzdan beri hepimiz biliyoruz. Bayramlar kırılan gönüllerin onarıldığı, küskünlüklerin ve kırgınlıkların sona erdiği, kardeşlik duygularının pekiştiği, manevi değerlerin güç kazandığı özel günlerdir. Umut ediyorum ki; geçmişteki o güzel bayram günlerine bu bayramdan itibaren tekrar kavuşacağız. Özellikle depremler başta olmak üzere doğal afetlerin, salgın hastalıkların ve ekonomik krizlerin zirve yaptığı bu dönemde, ülkemiz ve Fethiye’miz için yardımlaşma, dayanışma ve kardeşlik duygularının en yoğun şekilde yaşanacağı bir bayram diliyorum.

Bu bayram; hiç kimsenin fakirlik ve sefalet içinde olmadığı, hak, hukuk, adalet ve eşitliğin sağlandığı, ülkemizin zengin kaynaklarının hakça paylaşıldığı, üretimin tüketimden çok olduğu, en yüce değer olan emeğin karşılığını alabildiği, güvenlik kaygısının ve gelecek endişesinin yaşanmadığı, terör ve şiddetin sona erdiği, tüm halkımızın birlik ve beraberlik içinde yaşadığı yepyeni bir geleceğin habercisi olsun.

Bu vesileyle, tüm Müslüman dünyasının ve tüm yurttaşlarımızın Ramazan Bayramını en samimi duygularımla kutluyor; huzur, mutluluk, sağlık dolu nice bayramlar diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Bakmadan Geçme