Başkan Karaca'dan Anneler Günü Mesajı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Anneler Günü münasebetiyle yayımladığı yazılı mesajda, anneleri sevginin, sadakatin ve fedakârlığın eşsiz temsilcileri olarak nitelendirdi.

  • 22
Başkan Karaca'dan Anneler Günü Mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Annelere hitaben başladığı mesajında Karaca; “Sevgili anneler! Siz sadece çocuk yetiştirmiyorsunuz, aynı zamanda ülkemizin geleceğini de her türlü zorluğa rağmen sabırla inşa ediyorsunuz” ifadelerini kullandı.

Annelerin haklarının asla ödenemeyeceğine dikkat çeken Karaca, mesajına şöyle devam etti: "Karşılık istemeden vermenin, bağışlamanın, hoşgörünün ve şefkatin mimarları annelerimizin haklarını ödeyemeyiz. Varlığımızı borçlu olduğumuz, bizleri hayata hazırlayan, ilk öğretmenimiz, koruyucumuz ve yetiştiricimiz olan tüm annelerimizin ve bana pırıl pırıl iki evlât veren sevgili eşimin bu özel gününü en candan dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Son olarak; kısa bir süre önce kaybettiğim biricik annem ile yüce ATATÜRK'ün değerli annesi Zübeyde hanım başta olmak üzere, ebediyete erişmiş tüm annelerimizin mekânları cennet olsun!"
 

Bakmadan Geçme

Gerçek Fethiye Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!