Başkan Karaca'dan Anlamlı Ziyaret

Kurban Bayramı nedeniyle ziyaretlerde bulunan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti. Başkan Alim Karaca'nın ziyaretine muhtarlarda eşlik ettiler.

  • 487
Başkan Karaca'dan Anlamlı Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gazilerin ve şehit aileleri ile yakınlarının bayramını kutlayan Başkan Alim Karaca konuşmasında “Tüm Şehit ailelerimizin ve gazilerimizin mübarek Kurban bayramlarını en içten dileklerimle kutluyorum. Ülkemizin bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğü için vatan, millet ve bayrak uğruna canlarını seve seve feda eden şehitlerimizin ve gazilerimizin haklarını asla ödeyemeyiz.

Kutsal vatan toprağımız uğruna canını hiç düşünmeden feda eden şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi  bir kez daha saygı ve rahmetle anıyorum.  Fethiye Belediye başkanı olarak Şehit ailelerimiz ve Gazilerimizin her ihtiyacında ve her zaman yanında olmaya devam edeceğim. Bu vesileyle tüm şehit  ailelerimizin ve gazilerimizin Kurban Bayramını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Ziyaretten dolayı teşekkür eden Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı emekli astsubay Kıbrıs Gazisi Namık Ünal “Alim Karaca başkanımızın ziyareti bizleri onurlandırdı. Kendisi her zaman derneğimize uğrar ve bir şeye ihtiyacımız var mı, diye sorar. Bu günde Kurban bayramı nedeniyle anlamlı bir ziyarette bulundu. Bizlere göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı Alim Karaca Başkanımıza bir kez daha teşekkür ediyorum, bayramını kutluyorum” dedi. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca konuşmasından sonra derneğin şeref defterine duygularını yazarak, imzaladı. 

Bakmadan Geçme