• Haberler
  • Siyaset
  • Başkan Karaca, 'Çeşitli Kumpaslara Rağmen Hizmete Devam Ediyoruz'

Başkan Karaca, 'Çeşitli Kumpaslara Rağmen Hizmete Devam Ediyoruz'

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları için düzenlenen Kıraç konserinde bayrak iddialarına cevap verdi.

  • 687

Fethiye’de 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle ana caddedeki elektrik direklerinde bulunan reklam panolarına üzerinde Fethiye Belediyesi logosu bulunan ve Alim Karaca Fethiye Belediye Başkanı yazılı Türk Bayrakları asılmıştı. Bayraklar Muğla Valiliği tarafından toplatılmıştı. Bunun üzerine Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, elektrik dağıtım şirketinin jest yapmak için bayrakları astığını, bu şekilde bir tasarım olacağından habersiz olduğunu belirtmişti. Başkan Karaca, seçim öncesi kirli siyaset yapıldığını söyleyerek, Beşkaza Meydanı’nda gerçekleşen Kıraç konserinde vatandaşlara seslendi. 


“Devlete, Vatanıma, Bayrağıma Olan Bağlılığımı Kimse Sorgulayamaz”
İlçede yaşanan bayrak krizine açıklama getiren Başkan Alim Karaca, "Benim devlete, vatanıma, bayrağıma olan bağımlılığımı hiç kimse sorgulayamaz. Maalesef Fethiye Belediyesinin ve benim bilgim dahilinde olmayan birçok yerde Türk bayrağı asıldı. Altında Fethiye Belediyesi, Alim Karaca Fethiye Belediye Başkanı yazıldı ve inanın ki Türkiye’de gündem oldu. Bizleri linç etme kampanyası ile karşı karşıya bıraktılar. Ama Fethiye’de yaşayan vatandaşlar benim nasıl bir vatandaş olduğumu benim bu ülke için neler yaptığımı ve bu ülke için çürük raporu almadan, bedelli askerlik yapmadan ülke adına jandarma komandosu olarak görevimi nasıl tamamladığımı ve devletçi olduğumu herkes bilir. Bana karşı bu seçim döneminde 7 aylık süre içerisinde ve büyükşehir belediye başkanımıza karşı linç kampanyaları ve kumpaslar devam edecektir. Bu hassasiyeti 2018 seçimlerinde çöp konteynerlarına Türk bayraklarını ve kendi partisinin bayraklarını atanlara karşı da gösterselerdi. Keşke askerimizin başına çuval geçirildiğinde de gösterselerdi. O zaman onların tarafsız olduğunu anlayabilirdim. Bizler onları eleştirirken dimdik onların karşısında dururken şimdi iyi niyetiyle bir reklam ajansının Fethiye’mizin çeşitli noktalarında asmış oldukları Türk bayraklarındaki Fethiye Belediyesi’ne takmış durumdalar. Bu kardeşiniz bu vatan ve bayrak için canını verebilecek bir kardeşinizdir. Seçim önü bu kampanyalar tutmaz. Bizler sizlere eşit hizmet yürütmeye devam edeceğiz." İfadelerini kullandı. 


“Çeşitli Kumpaslara Rağmen Hizmete Devam Ediyoruz”
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, "Birlik ve beraberlik içerisinde Fethiye’mizde 4.5 yıldır aralıksız bir şekilde sizlere hizmet etmeye devam ediyoruz. Her türlü engellemeye rağmen, çeşitli kumpaslara rağmen bizler Fethiye’de yaşayan vatandaşımız ile birlikte onların huzuru ve refahı için var gücümüzle çalışıyoruz. Daha önce sizlere ifade ettiğimiz gibi aday olduğumuz dönemlerde de iki uyumlu belediye ile Fethiye’mizin temel sorunlarını çözeceğimizi söylemiştik. Her şeye rağmen, her belediye başkanının risk alamayacağı tam 400 kilometrelik altyapı yatırımlarına girdik. Girmeliydik çünkü turizm şehri Fethiye’de ciddi bir altyapı olması gerekiyordu. Bunu da Muğla Büyükşehir Belediyemiz ile değerli başkanımız Osman Gürün ile birlikte yapacağımızı sizlere ifade etmiştik. Değerli başkanımıza bu 4.5 yıllık süre boyunca bölgemize yaptığı hizmetler için çok teşekkür ediyorum. Bugünkü 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda da bu etkinliğin mimarı sayın başkanımızdır. Hemen hemen her etkinlikte başkanımız yanı başımızda. Bizler hiçbir karşılık gözetmeden bizlere verdiğiniz yetkiyi sizler için en iyi şekilde kullanabilmek adına var gücümüzle gece gündüz çalışıyoruz. İnanın ki çocuklarımızdan, ailemizden fedakarlık yapıyoruz. Bu süreç içerisinde de maalesef ki tatsız olaylar ile karşı karşıya geliyoruz” şeklinde konuştu.

“Enflasyona Karşı Vatandaşımızın Yanında Olacağız”
Başkan Karaca, “Sizleri enflasyona karşı yendirmemek adına halk evlerinde 1 liraya çay vermeye devam edeceğiz. Halk plajları açmaya devam edeceğiz. Bedeli ne olursa olsun biz sizlerle birlikte asla siyasi görüşünüze bakmadan sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz. Bugüne kadar hiçbir belediye başkanının riske alamadığı nasıl Fethiye’mizin altyapılarına girdiysek, makam koltuk hiç önemli değil ceketimizle geldik ceketimizle gideriz. Değerli başkanımla Fethiye’nin sorunlarını çözmeye ve sizlerin huzuru için çalışmaya devam edeceğiz. Maalesef öncesinde de gördünüz birçok kumpasla karşı karşıya kaldık ve hepsinden de beraat ettik. Evlatlarımızın geleceği adına bizler hizmet etmeye devam edeceğiz.” Dedi.
 

Bakmadan Geçme