Başkan Gürün'den 2. tur açıklaması

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, 2. Tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin açıklama yaptı. Gürün, 'Adalet kazanacak, demokrasi kazanacak' dedi.

  • 561

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, Cumhurbaşkanı Seçimi’nde adayların seçilme yeterliliğini kazanamadığını, 28 Mayıs Pazar günü ikinci tur seçimin yapılmasına karar verildiğini duyurdu.

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, şu ifadelere yer verdi:

“Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerimizi barış içinde tamamladık. Seçilen Muğla Milletvekillerimizi tebrik ediyor, parlamento çalışmalarında başarılar diliyorum. Seçimlerde görev yapan tüm kamu görevlilerimize ve siyasi parti görevlilerimize, Muğla’mızda başarılı bir sonuç ortaya koyulmasında emeği ve katkısı olan tüm CHP örgütümüze yürekten teşekkür ediyorum.
İkinci turda Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Çankaya’ya uğurlamak için azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. Umutsuz olmaya hakkımız yok, adalet kazanacak, demokrasi kazanacak.”
Başkan Gürün'den 2. tur açıklaması

Bakmadan Geçme