BAŞKAN DEMİR MUHTARLARLA KAHVALTIDA BULUŞTU

19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı, Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe binasında muhtarlara kahvaltı organizasyonu yaptı. 

  • 715
BAŞKAN DEMİR MUHTARLARLA KAHVALTIDA BULUŞTU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Düzenlenen kahvaltı etkinliğine mahalle muhtarlarının yanı sıra, Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Boleli, Deva Partisi Fethiye İlçe Başkanı Saniye Kulaç, Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız ve partililer katıldı. Katılım sağlayan tüm muhtarlara teşekkür eden Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Başkan Mehmet Demir, “Bizi, kimin hangi partili olup olmadığı ilgilendirmiyor, insan olması ilgilendiriyor. Cumhuriyet Halk Partisinin çatısı altında bugün kahvaltımıza gelen tüm muhtarlara teşekkür ediyorum. Katılımda yüzde 95 ve de bizi çok mutlu etti” dedi. 


BAŞKAN CANÖZÜ, “MUHTARLARIMIZ HER ZAMAN BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE”
Cumhuriyet Halk Partisi İlçe binasında gerçekleşen kahvaltıda muhtarlara teşekkür eden Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü, “Bugün sayın Mehmet Demir muhtarlarımıza çok güzel bir ortamda, kahvaltı verdi. Muhtarlar gününü de böyle kutlamış oldu, ben kendisine muhtarlarım adına çok teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Mehmet abim gerçekten Fethiye’de birçok şeyi kırarak girişti. Başarılı buluyoruz kendisi, teşekkür ederiz. Ben de muhtarıma teşekkür ediyorum. Muhtarlarında her zaman birlik beraberlik için de olduğunu gösterdi her zamanki gibi, bugün de olduğu gibi. Yüzde 95 katılım var. Teşekkür ederiz” şeklinde konuştu. 

BAŞKAN DEMİR, “AİLE ORTAMINDA OLDUĞUMUZU GÖSTERMEK İSTİYORUZ”
Muhtarlar günü münasebetiyle kahvaltıda muhtarlarla bir araya gelen ve açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Başkan Mehmet Demir, “Tüm gazeteci ve basın arkadaşlarımın Gazeteciler Gününü kutluyorum. Aynı zamanda da 19 Ekim Muhtarlar Gününü kahvaltıda muhtarlarımızla beraber parti binamızda kutluyoruz. Altılı İttifakın ilçe başkanlarıyla birlikte ve kadın kolları başkanım, gençlik kolları bakanım ve yönetim kuruluyla birlikte muhtarlarla birlikte kahvaltıdayız. Cumhuriyet Halk Partisi olarak bir aile ortamında olduğumuzu göstermek istiyoruz. Bizi, kimin hangi partili olup olmadığı ilgilendirmiyor, insan olması ilgilendiriyor. Cumhuriyet Halk Partisinin çatısı altında bugün kahvaltımıza gelen tüm muhtarlara teşekkür ediyorum. Katılımda yüzde 95 ve de bizi çok mutlu etti muhtarlarımızın Cumhuriyet halk partisi altındaki kahvaltıya gelmesi. Önce vatan, bayrak ve millet diyoruz. Onlarda bizim vatanımızı temsil eden, devletimizi temsil eden muhtarlarımız. Buraya geldikleri içinde teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

BAŞKAN DEMİR, “6’LI İTTİFAKIMIZDA MUTLAKA MİLLETVEKİLİ ADAYI ÇIKMALI”
6’lı ittifakın Fethiye’de bir aday çıkarması gerektiğine değinen Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Başkan Mehmet Demir, “6’lı ittifakımızda mutlaka Milletvekili adayı çıkmalı. Fethiyemizi bilen, Fethiye’li adam lazım. Fethiye’nin 626. Sokağını bilecek, 529 sokağını da bilecek biri lazım. Bekir abinin oğlunun dükkanını ben bileceğim. İlker’in kızı hangi eczanede kalfa olarak çalışıyor ben bileceğim. Bunlar bizim için çok önemli. Paraşütle birisini getiriyoruz. Sokakta geziyorlar hala tanımıyoruz. Bunu sizden rica ediyorum, muhtarlar bizim için çok önemli, olmazsa olmazımız. Ben bugüne kadar hiçbir muhtarı kırdığıma inanmıyoruz. Şu katılımla karşılığımı görüyorum. Bence ben muhtarlarla ölüme gideceğim, bu yol bizim için çok uzun. Ben bu ekiple, muhtarlarla beraber yürümek istiyorum. Bunuda derken, şu partilidir, bu partilidir, ağzımızdan hiç duymamışsınızdır. Ne Alim Karaca’nın ne benim ne de ittifakın. Partisi önemli değil, bize insan olması önemli. Bizi dinlediğiniz içinde teşekkür ediyorum. Mesajı herkes aldı” dedi.

BAŞKAN DEMİR MUHTARLARLA KAHVALTIDA BULUŞTU
BAŞKAN DEMİR MUHTARLARLA KAHVALTIDA BULUŞTU
BAŞKAN DEMİR MUHTARLARLA KAHVALTIDA BULUŞTU
BAŞKAN DEMİR MUHTARLARLA KAHVALTIDA BULUŞTU
BAŞKAN DEMİR MUHTARLARLA KAHVALTIDA BULUŞTU
BAŞKAN DEMİR MUHTARLARLA KAHVALTIDA BULUŞTU
BAŞKAN DEMİR MUHTARLARLA KAHVALTIDA BULUŞTU
BAŞKAN DEMİR MUHTARLARLA KAHVALTIDA BULUŞTU

Bakmadan Geçme