Başkan Aras, İngiltere Büyükelçisi Morris'i ağırladı
Kıyı Ege Belediyeler Birliği ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Muğla'ya yıllık 1 milyon 500 bin vatandaşı gelen Birleşik Krallık'ın Ankara Büyükelçisi Jill Morris'i ağırladı.
Gerçekleşen görüşmede turizmin çeşitlendirilmesi, kentler arası iş birliklerinin geliştirilmesi, tarım ve ticaret alanındaki ilişkilerin güçlendirilmesi ile Muğla’ya gelen İngiliz ziyaretçi sayısının artırılması konuları ele alındı.
Ziyarete ilişkin açıklama yapan Başkan Ahmet Aras, Muğla’nın uluslararası ilişkilerini güçlendirecek çalışmalara önem verdiklerini belirterek, kentin ekonomik, kültürel ve turizm potansiyeline katkı sağlayacak ortak projeler ve iş birlikleri geliştirmeye devam edeceklerini söyledi.
-
Muğla turizm
-
İngiltere Büyükelçisi
-
Jill Morris Muğla ziyareti
-
İngiliz turist sayısı
-
Muğla ekonomik iş birliği
Bakmadan Geçme
Muğla'da hafta sonu hava nasıl olacak? İşte ilçe ilçe Meteoroloji tahmini
155 Personelle Marmaris'te Silah ve Mühimmat Aranıyor
Fethiye'de ses sistemi taktıracaklara Kaşıkçı'dan uyarı
Marmaris'te kazada hayatını kaybeden şahsın kimliği belli oldu
15 Temmuz Firarisi Marmaris’te Yer Gösterdi
FETÖ’cü Burkay Karatepe’nin ablası gözaltına alındı