Başkan Aras ın Dünya Kenti Muğla Vizyonu İlber Ortaylı'nın Fikirleri ile Güçleniyor
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Dünya Kenti Muğla vizyonunu destekleyen projeleri Prof. Dr. İlber Ortaylı ile birlikte tanıttı. Bu projelerle Cengiz Bektaş Kent Belleği, Atapark ve Eski Halkbank Binası modern ve yeni fonksiyonuna kavuşacak.
Prof. Dr. Ortaylı'nın Geniş Kitap Koleksiyonu Muğlalılar ile Buluşacak
Prof. Dr. İlber Ortaylı Kütüphanesi ve Kültür Müzesi Eski Halkbank Binası’nda yer alacak. Binanın birinci katında Prof. Dr. Ortaylı'nın geniş kitap koleksiyonu Muğlalılar ile buluşacak. Böylece kente kült bir eser kazandırılacak. Binanın ikinci katında ise Etkinlik ve Seminer Alanı yer alacak.
Kent Belleği Dinamik Bir Yapıya Dönüştürülecek
Hazırlanan projeler ile Büyükşehir Belediyesi Cengiz Bektaş Kent Belleği Müzesi kültürel ve sosyal faaliyetlerin merkezi haline gelecek ve kent belleği dinamik bir yapıya dönüştürülecek.
Bakmadan Geçme
MUSKİ, Fethiye’de drenaj çalışmalarını sürdürüyor
Bodrum'daki Polis Çatışmasının Sanığı Fatih Özturan Kanserden Öldü
Yavuz: 'Mehmet Eskici’nin Projeleri Beni İkna Etti'
Muğla Dahil Birçok İstasyonda Doğal Afet İyileştirme Çalışmaları Başlatıldı
Bodrum'a 'AIDAblu' kruvaziyeriyle 2 bin 243 turist geldi
Akdeniz İklim Zirvesi Muğla’da Tamamlandı