Başkan Alim Karaca: 'EMITT'te Fethiye'ye yoğun ilgi var'
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, EMITT Turizm Fuarı'nda yaptığı açıklamada Fethiye standına gösterilen yoğun ilgiden memnuniyet duyduklarını belirtirken, 6 Şubat depreminin yıldönümüne de dikkat çekti.
Fethiye standına hem yerel hem de ulusal basının yoğun ilgi gösterdiğini vurgulayan Karaca, bu ilginin Fethiye’nin tanıtımına büyük katkı sağladığını belirtti. Karaca, “Bu ilgi sayesinde yüz binlere, hatta milyonlara ulaşıyoruz. Bu da bizleri son derece mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.
Fuar süresince birçok önemli konuğu ağırlayacaklarını belirten Karaca, sanatçılar, akademisyenler ve belediye başkanlarının Fethiye standını ziyaret edeceğini söyledi. Ayrıca başta TÜRSAB olmak üzere çok sayıda turizm acentesiyle görüşmeler gerçekleştirileceğini aktaran Karaca, Fethiye ve bölgenin tanıtımı adına yoğun bir çalışma yürüttüklerini ifade etti.
Bakmadan Geçme