Başkan Akdenizli, 'Şölen Havasında Bir Organizasyon'

Seydikemer Belediyesi tarafından bu yıl 30'uncusu düzenlenen Geleneksel Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri ilgili olarak basın mensuplarına açıklamada bulunan Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, organizasyonun şölen havasında geçtiğini söyledi.

  • 800

Cuma günü kortej yürüyüşü ile başlayan Geleneksel Seki Yağlı Pehlivan Güreşlerine 60’ın üzerinde başpehlivan olmak üzere yaklaşık bin güreşçinin katılım sağladığını belirten Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, konserler ve çeşitli etkinliklerin yoğun ilgi gördüğünü söyledi. Başkan Akdenizli, “Bugüne kadar olduğu gibi bugün de bölgemize keyifli güreş izleteceğiz. Şölen havasında bir organizasyon oldu. Altın kemer ile bölgenin tek güreş ağasıyım. Allah belediye başkanı olarak burada olmamı nasip etti. Belediye başkanı olarak burada olmam çok farklı bir duygu. İki gündür buradayız, Seki'deyiz. Cuma günü mehter yürüyüşü ile başlamış olduğumuz kortej yürüyüşünün ardından akşam Ahmet Şafak konseri ile şenlendirdik” dedi. 
Açıklamasını sürdüren Başkan Akdenizli, “Bu süreçte bölgemizde ciriti, okçuluğu sevdirdik. Çocuklarımıza palyaço gösterisi ve bunun yanı sıra birçok hediye dağıttık. Cumartesi akşamı da Rafet El Roman ile ciddi bir yoğun katılımla, coşkuyla tüm yorgunluğu akşam attık. İnşallah kazasız belasız bugünü de sonuçlandırırız. Tüm katılan misafirlerimize, güreş sever misafirlerimize hoş geldiniz diyorum. Bugün burada 60'ın üzerinde başpehlivan, bin üzerinde pehlivanla burada kol bağlayacak. Kazasız belasız bir gün geçirmelerini diliyorum ve herkese başarılar diliyorum. Biz 5 ay önce yola çıkarken şunu söylemiştik. Vatandaşların hizmetkarı olmaya geldik. Başınıza değil ayağınıza geldik demiştik. Hep vatandaşlarımızla iç içe olacağız. Bu insanlar bizim Yörük kardeşlerimiz” şeklinde ifadeler kullandı.
 

Bakmadan Geçme