Başkan Akdenizli, 'Seydikemer için hizmet etmeye devam edeceğiz'

Seydikemer'de AK Parti'den Belediye Başkan adayı olan Bayram Önder Akdenizli, yüzde 61.36'lık dilimle Muğla'da en yüksek oy oranıyla seçilen belediye başkanı oldu. Akdenzili, 'Önümüzdeki süreçte almış olduğumuz oyun bedelini hizmetle ödeyeceğiz' dedi.

  • 513

Seydikemer Belediye Başkanı Bayram Önder Akdenizli, aldığı oy oranıyla Türkiye’de dereceye girdi. Muğla genelinde ise AK Parti’den aday olan Seydikemer Belediye Başkanı Bayram Önder Akdenizli, yüzde 61.36’lık dilimle en yüksek oy oranıyla seçilen belediye başkanı oldu. Aldığı oyla Türkiye’de ilçe bazında 13. Sırada olan Başkan Akdenizli, “Bize inanan, güvenen, sevgi temeline dayanan halkımız, bu görevi tekrar bizlere devretti. Onların hizmetkarı olmaya devam edeceğiz ve önümüzdeki süreçte almış olduğumuz oyun bedelini hizmetle ödeyeceğiz” diye konuştu.

“Hizmetkar Olmaya Devam Edeceğiz”
Seydikemer Belediye Başkanı Bayram Önder Akdenizli, “"Herkesin öncelikle önümüzdeki Ramazan Bayramlarını kutluyorum. İnşallah nice Ramazan Bayramlarını hep birlikte sağ salim ulaşırız. Buradan da özellikle şunu halkımıza iletmek istiyorum. Bizlere çok büyük bir teveccüh göstererek güzel bir oy oranıyla Seydikemer'e tekrar belediye başkanlığımıza devam dediler ve inşallah onlara layık olmaya çalışacağız. Seydikemer’imizin hizmetkarı olmaya geldik demiştik. Hizmetkar olmaya devam edeceğiz. Güzel işler yapacağız, Bu güzel insanlar güzel hizmetleri hak ediyor” dedi.

“Almış Olduğumuz Oyun Bedelini Hizmetle Ödeyeceğiz”
Türkiye’de aldığı oy oranıyla derece yapan Akdenizli, “Sadece Muğla'da değil. Biz Türkiye'de ilçe bazında 13'üncü sıradayız ve nüfusu 50 binin üzerinde olan iller içinde Türkiye birincisiyiz. Muğla'da da diğer partiler de dahil olmak üzere 13 ilçede en çok oy alarak seçilen belediye olduk. Ben burada şunu söylemek istiyorum. Bize inanan, güvenen, sevgi temeline dayanan halkımız, bu görevi tekrar bizlere devretti. Onların hizmetkarı olmaya devam edeceğiz ve önümüzdeki süreçte almış olduğumuz oyun bedelini hizmetle  ödeyeceğiz” ifadelerini kullandı.“Pr

"Projelerinin Ve Yatırımlarının Takipçisi Olacağız”
AK PARTİ MKYK Üyesi ve önceki dönem Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan ise, “Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Sevdikemer iftar programındayız. Çok kıymetli Belediye Başkanı Önder Başkanıma çok teşekkür ediyorum. Öncelikle bizi bu iftar programında hemşerilerimizle bir araya getirdiği için tebrik ediyoruz. Çünkü başkanımız Muğla ilinde belediye başkanları içinde %62'lik oy oranıyla birinci oldu. Bu gerçekten büyük bir başarı. Girdiği ilk seçimde de yüksek oranda oy alarak Belediye Başkanı seçildiği için de kendisini canı gönülden tebrik ediyoruz. Başkanımızın yeni döneminde Seydikemer'le ilgili çok güzel projeleri olacak, yatırımları olacak. Az önce kendisini ziyaret ettim. Önümüzdeki süreçte inşallah başkanımız Ankara'ya gelecek. Projelerinin ve yatırımlarının takipçisi olacağız. Önder Başkanımızın her zaman yanında olacağız” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme