BAŞKAN AKDENİZLİ, MUHTARLARLA İFTAR YAPTI

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, mahalle muhtarları ve aileleriyle düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Birlik, beraberlik mesajlarının verildiği iftar programında dayanışma vurgusu yapıldı.

  • 318
BAŞKAN AKDENİZLİ, MUHTARLARLA İFTAR YAPTI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydikemer Belediye Başkanı Bayram Önder Akdenizli, Ramazan Ayı’nın vazgeçilmez unsurlarından biri olan, bereketin ve paylaşmanın en güzel örneklerinin sergilendiği iftar sofrasında mahalle muhtarlarını ve ailelerini ağırladı. 
Teras Kafe ve Restaurant’ta düzenlenen iftar yemeğine Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş, Muharrem Gökcen, Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven, belediye birim müdürleri, muhtarlar, aileleri, ve davetliler katıldı. İftar yemeğinde Başkan Akdenizli, hem muhtarlarla sohbet etti hem de birlikte iftar açtılar. Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven de, Başkan Akdenizli’ye Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un resmi ve İstiklal Marşı’mızın yazılı olduğu tablo hediye etti. 
MUHTARLAR DERNEĞİ BAŞKANI GÜVEN: “HEP BERABER, GÖNÜL GÖNÜLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
İftar programında konuşan Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven, “2019 yılında bir yerel seçim geçirdik. Bu yerel seçimlerinden sonra üzerimizde adeta kara bulutlar gezdi. 2 senemiz pandemiyle geçti. Arkasından maalesef deprem felaketi yaşadık. İnşallah Allah, bir daha böyle afetler göstermez. Yeni seçilen Belediye Başkanımız ve tüm muhtarlarımızla birlikte el ele, gönül birliği ile daha iyi hizmetler verebilmek için sizlerin şahsında söz veriyorum. 2014 yılında Seydikemer ilçe oldu. İlçe olduktan sonra ilk kurucu başkanımız sayın Yakup Otgöz ve kurucu muhtarlar derneği başkanı olarak göreve geldik. Yakup Başkanıma, Muhtarlar Derneğine verdiği hizmetler ve desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Bazı şeyleri anlatmaya gerek yok, 9 yılda yaşadık. Başkanımızın yapabildiği hizmetler var, yapamadıkları var. İnşallah yapamadıklarını Milletvekili olduktan sonra tamamlayacağına inanıyorum. Başkanımıza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederim ve yeni seçilen Bayram Önder Akdenizli’ye de görevlerinde başarılar diliyorum.  Hep beraber, gönül gönüle çalışmaya devam edeceğiz. Dünkü gibi aynı azim ve aynı şevkle önümüze bakacağız” diye konuştu.
BAŞKAN AKDENİZLİ: “SİZLER İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIM”
Sözlerine AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı olduğu için görevinden istifa eden Yakup Otgöz’den Belediye Başkanlığı görevini devir aldığını söyleyerek başlayan Başkan Akdenizli;  “9 yıl boyunca değerli büyüğüm Yakup Otgöz abimle ilçemizin gelişmesi için çalıştınız, çok güzel işlere imza attınız. Allah hepinizden razı olsun. Yakup Ağabeyim, Muğla’mızı Ankara’da temsil etmek için yeni bir yola girdi ve AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı oldu. Allah onu çıktığı bu yolda muvaffak kılsın. Yakup Ağabeyimden devir aldığım görevimin sorumluluğu çok yüksek olduğunun bilincinde olarak, sizler için gece gündüz çalışacağım” dedi.
BAŞKAN AKDENİZLİ: “65 MAHALLEMİZE HİZMET GÖTÜRMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
Muhtarların demokrasinin mihenk taşı olduğuna vurgu yapan Başkan Akdenizli şunları söyledi: “Muhtarlarımız bulunduğu mahallede devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir. İnşallah siz değerli muhtarlarımızla ilçemize çok güzel hizmetler vereceğiz. Belediyemizin güzel hizmet vermesi, çalışmaların aksamaması adına sizler çok önemlisiniz. Birlik içerisinde Seydikemer’imize sizlerin de destekleriyle 65 mahallemize hizmet götürmeye devam edeceğiz. Bu şehri sizlerle birlikte yönetmek, çalışmalarımızı sahip olduklarımızn üstüne kurmak, işimizi bitirip görevimizi tamamladığımızda, halka bunu biz başardık dediğimiz de dünyanın en mutlu insanları biz olacağız.”
İftar programı Başkan B. Önder Akdenizli’nin muhtarlar ve eşleriyle birlikte fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.
BAŞKAN AKDENİZLİ, MUHTARLARLA İFTAR YAPTI

Bakmadan Geçme