Başkan Akdenizli Gençlerle Buluştu

Göreve geldiği ilk günden itibaren vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteren Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Kayadibi Mahallesi'nde Gençlik Buluşması gerçekleştirdi.

  • 459

Saklıkent Kanyonu’na yapılması planlanan Cam Teras ve Teleferik Projesi hakkında konuşan Başkan Akdenizli; “Bugün yıllık 500 bin ziyaretçi geliyorsa Saklıkent’e bunu 1 milyona çıkaracak bir proje” dedi. Seydikemer’in geleceği için gece gündüz demeden çalışan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, bir yandan projeler ve yatırımlarla ilgili çalışmalarına devam ederken bir yandan da mahalle mahalle geziler düzenleyerek vatandaşlarla ve gençlerle bir araya gelmeye devam ediyor. 

Kayadibi Mahallesinde Gençlik Buluşması çerçevesinde geleceğimizin teminatı gençlerle buluşan Başkan Akdenizli, gençlerin talep ve önerilerini dinledi. Samimi bir ortamda gerçekleşen Gençlik Buluşmasında Kayadibi Muhtarı Yusuf Özbek de yer aldı. Vatandaşların ve gençlerin isteklerini dinleyen ve tek tek not alan Başkan Akdenizli, hayallerinden bahsetti. Gençlere hayal kurmalarını, hayallerini gerçekleştirmek için çalışmalarını ve şüphe duymamalarını isteyen Başkan Akdenizli, Seydikemer’e ve Kayadibi Mahallesine yapılacak projelerden bahsetti. 
Gençlik Buluşmasında konuşan Kayadibi Muhtarı Yusuf Özbek, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti. 

Kayadibi Mahallesinde bulunan Saklıkent Kanyonu’na yapılması planlanan cam teras ve teleferik projesinin bölgeye artı değer katacağını ve ziyaretçi sayısının bu proje sayesinde 1 milyona ulaşacağını kaydeden Başkan Akdenizli konuşmasında şunları söyledi: “9 yıldır kurucu Belediye Başkanımız Yakup Ağabeyimizi, Milletvekili olarak Ankara’ya gönderdik. Önümüzde 9 aylık süreçte Seydikemer’i hep birlikte yöneteceğiz. Seydikemer’de yaşayan herkesin Seydikemer için yapabileceği bir şey vardır. Kayadibi Mahallesi bizim için çok önemli çünkü bizim en önemli varlıklarımızdan birisi Saklıkent Kanyonumuz burada. Saklıkent için önümüzdeki günlerde çok güzel hayallerimiz var. Bölgenin hem turizmine hem ekonomisine hem sosyopolitik yapısına artı sağlayacak projelerimiz var. Saklıkent’te bir cam teras ve teleferik projemiz var. Bugün yıllık 500 bin ziyaretçi geliyorsa Saklıkent’e bunu 1 milyona çıkaracak bir proje. Kayadibi geleceği, önü açık bir mahallemiz. Sadece biraz zamana ihtiyacımız var. Seydikemer’i nasıl güzelleştiririz bunun sevdasındayız. Lütfen konuşalım, lütfen eleştirelim, lütfen hayal kuralım. Her şey hayal ile başlıyor. Geleceğiniz ile alakalı hiçbir kaygınız olmasın. Bu ülkenin önü çok açık olduğu gibi bu bölgenin, ilçenin önü de çok açık. Sadece hayal kuralım, isteyelim, azmedelim gerisi kendiliğinden olacaktır. Bundan hiç şüpheniz olmasın.”

Konuşmaların ardından tek tek gençlere söz veren Başkan Akdenizli, talep ve istekleri dinledi. Gençlerle karşılıklı fikir alışverişinde bulunan Başkan Akdenizli, kendisine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti. 

Başkan Akdenizli Gençlerle Buluştu
Başkan Akdenizli Gençlerle Buluştu
Başkan Akdenizli Gençlerle Buluştu
Başkan Akdenizli Gençlerle Buluştu

Bakmadan Geçme