Başkan Ahmet Aras, FTSO'da sektör temsilcileriyle görüştü
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Fethiye'de gerçekleştirdiği temaslarda sektör temsilcileriyle bir araya geldi. FTSO ziyaretinde yatırımlar, fuar organizasyonları ve ulaşım politikaları değerlendirilirken, yerel yönetim anlayışına dair önemli mesajlar verildi.
Denizcilikte profesyonel yönetim vurgusu
Muğla’nın uluslararası geçiş noktası olan limanlarının önemine değinen Aras, denizcilik alanında profesyonel bir yönetim anlayışının gerekliliğine dikkat çekerek, “Limanlarımız dünyaya açılan kapılar. Bu alanların uzmanlıkla yönetilmesi gerekiyor. Yerel yönetimler sadece yol, su, temizlik hizmetiyle sınırlı kalamaz. Ekonomiden turizme, çevreden kültüre kadar hayatın her alanında aktif rol almalıdır” dedi.
Yerel yönetim sivil bakış açısıyla yönetilmeli
Yerel yönetim anlayışının bürokratik değil, toplumun tüm kesimlerini gözeten bir yaklaşımla yürütülmesi gerektiğini belirten Aras, “Bir esnafın, turizmcinin, çiftçinin gözünden bakabilen bir anlayışla hareket etmek zorundayız. Yerel yönetimler, ortak akılla yönetilen yapılardır” diye konuştu.
-
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras
-
Fethiyede
-
Sektör temsilcileriyle bir araya geldi
-
FTSO ziyareti
-
önemli mesajlar
Bakmadan Geçme