Başkan Adayı Kökten, 'Projemiz Hazır, Sanayi Esnafına Müjdemiz Var'

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten  saha çalışmaları kapsamında sırası ile  Çevre yolu, Çamköy  esnaflarını  ziyaret etti.  Gerçekleşen esnaf ziyaretinde  Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhmmet Kökten'e esnaflar 'Sorunlarımız saymakla bitmez bize sahip çıkın'dediler.

  • 1174

Çevre yolu  ve Çamköy halinin hepten marangoz  ve küçük esnafın toplanma yeri olduğunu belirten esnaflar "Büyük bir sanayi sitesi yaparak bizi burada toplayın. Bakın Çamköy hali küçük esnaların yeri oldu. Çevre yolunun etrafına bakın, artık büyük bir sanayi sitasi yaparak bizi buraya toplayın"diye konuştular. Çevre yolu esnaflarının bu isteğini   Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten  "Projelerimiz hazır. Sanayi esnafımıza müjdemiz var diye cevapladı.  

Çamköy Halkı 'İmar Planı İstiyoruz'

Kökten'e esnaf ziyaretinde Karaçulha Eski Belediye Başkanı Yusuf Çaylı,  Miliyetçi Haraket Partisi Eski İlçe Başkanı Cengiz Çay, Ak Parti Fethiye İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülhanım Boz, Ak Parti Fethiye İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda partili eşlik etti.

Çamköy Halkı 'İmar Planı İstiyoruz'

Katılımın yoğun olduğu saha çalışmasında esnafların ve vatandaşların istek ve sorunlarını dinleyen Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhamet Kökten,  var olan sorunları bildiklerini  ve sorunların çözümü için yola çıktıklarını dile getirdi.   Çevre yolu, Çamköy, esnaf ziyaretine vatandaşlar  yoğun ilgi gösterdi.   Kökten esnaflara "Fethiye'nin önümüzdeki beş yılı için sizlerin vereceği karar çok  önemli"diye konuştu. 

Çamköy Halkı 'İmar Planı İstiyoruz'
Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten  yaptığı açıklamada " Hepinizin sorunlarını biliyorum.  Onun için bugün size geldik.  Biz bu memleket için yola çıktık.  Sizlerin sorunlarını sizden dinlemek ve öğrenmek için geldik. Genel olarak artık Fethiye'nin kronikleşmiş sorunları var. Körfezin temizliği, otopark, trafik gibi sorunlar ortada duruyor"diye konuştu. Fethiye'nin girişlerinin çok kötü olduğu ve Fethiye'ye yakışmadığını belirten esnaflara  Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten " Fethiye büyük bir köy gibi. 1 Nisan'dan itibaren Fethiye'nin girişlerinde yapacağımız çalışma ile, halkımız Fethiye'ye geldiğini hissedecek"diye konuştu.

Çamköy Halkı 'İmar Planı İstiyoruz'

Bakmadan Geçme