Başkan Adayı Kökten'den Anlamlı Ziyaret

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten ile beraberindeki heyet, Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne ziyarette bulundu.

  • 504

Başkan Adayı Kökten'den Anlamlı ZiyaretSohbet havasında geçen ziyarette Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal ve üyelerin taleplerini dinledi. Derneğin anı defterini imzalayan Başkan Adayı Kökten, ihtiyaç sahibi dernek üyelerine Ramazan kolisi sözü verdi. 

Başkan Adayı Kökten'den Anlamlı Ziyaret

Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal yaptığı açıklamada, “Anlamlı ziyaret için teşekkür ediyorum. Yolu açık olsun. Burada siyaset yapmıyoruz. Gelen misafirlerimizi ağırlıyoruz ve isteklerimizi bildiriyoruz. Ramazan ayı dolayısıyla da yardım paketleri dağıtıyoruz. Bize sağlayacağınız katkılardan dolayı da sizlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Başkan Adayı Kökten'den Anlamlı Ziyaret


Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten açıklamasında, “Kıymetli şehit ailelerim ve gazilerim, bizler sizin haklarınızı hiçbir zaman ödeyemeyiz. Hayatta yaşadığım sürece de sizleri unutmayacağım ve her daim yanınızda olacağım. Ramazan ayı dolayısıyla da yaptığınız yardımlara bende destek olmak isterim. Ailelerin evine tek tek giderek yardım kolilerini bizzat ben takdim edeceğim” dedi.

Bakmadan Geçme