• Haberler
  • Spor
  • Başarılı Kaleci Canlı Yayında Takım Arkadaşlarını Eleştirdi

Başarılı Kaleci Canlı Yayında Takım Arkadaşlarını Eleştirdi

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Beşiktaş, sahasında Fenerbahçe'ye 3-1 kaybetti. Müsabakanın ardından Beşiktaş kalecisi Mert Günok, canlı yayında takım arkadaşlarını eleştirdi.

  • 342

Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında Beşiktaş, sahasında Fenerbahçe’ye 3-1 kaybetti. Müsabakanın ardından Beşiktaş kalecisi Mert Günok, canlı yayında takım arkadaşlarını eleştirdi. 


Başarılı file bekçisi, bireysel anlamda birçok oyuncunun saha içinde daha fazla sorumluluk alması gerektiğini vurgulayarak takım arkadaşlarına eleştirilerde bulundu. 


Mert Günok, maç sonu canlı yayında yaptığı açıklamalarda;  skorun ötesinde takımın performansının beklenenin altında olduğunu ifade etti. Günok, oyunlarının son zamanlarda istedikleri seviyede olmadığını ve kazandıkları maçlarda dahi zorlandıklarını belirtirken, yeni başkan ve yönetim için galibiyet hediye etmek istediklerini ancak bu hedefe ulaşamadıklarını dile getirdi.


Yeni dönemin başkanlık ve yönetim değişikliği ile birlikte geldiğini vurgulayan Günok, yaşanan mağlubiyetin üzücü olduğunu ve taraftarlardan özür dilediklerini belirtti. Takımın performansının beklentilerin altında kalmasının kendilerini derinden üzdüğünü ifade eden Günok, "Üzücü bir mağlubiyet aldık. Yeni başkanımız, yeni yönetimimiz geldi, onlara hediye vermek isterdik. Üzücü. Bizim için çok üzücü. Taraftarlarımızdan özür dileriz" şeklinde konuştu.
Deneyimli eldiven, bireysel anlamda birçok oyuncunun saha içinde daha fazla sorumluluk alması gerektiğini vurgulayarak takım arkadaşlarını da eleştirdi. "Söylenecek çok şey var. Bireysel anlamda birçok oyuncu sorumluluk alması gerekiyor saha içinde. Belki daha fazla şeyler söylenebilir ama şimdilik bu kadarıyla yetineyim" diyerek, takım içindeki sorunlara dikkat çekti.


Günok'un bu açıklamaları, takımın içindeki sıkıntıları ve gelecek adımlarıyla ilgili merak uyandırdı.
 

Bakmadan Geçme