BarBunn Cafe Bistro Anneler Günü için hazır

Mayıs aylarının ikinci pazar günleri kutlanan Anneler Günü için Fethiye'nin en gözde mekânlarından biri olan BarBunn Cafe Bistro hazırlıklarını tamamladı.

  • 305

Anneler günü mayıs ayının ikinci haftasında kutlanmaktadır. Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanan Anneler günü bu yıl 12 Mayıs Pazar gününe denk geliyor. Fethiye’nin en gözde mekânlarından biri olan BarBunn Cafe Bistro Anneler Günü için hazırlıklar da başladı. Annelerine küçük sürprizler yaparak onları sevindirmek isteyenler Anneler Günü için rezervasyon yaptırmaya başladılar.

BarBunn Cafe Bistro Anneler Günü için hazır

“Anneler Günü için hazırız”
Süleyman Öztürk, “Öncelikle tüm annelerimizin Anneler Günü’nü şimdiden kutlar ellerinden öperim. Pazar günü alacarte olarak servisimiz açık. Anneler Günü için hazırlıklarımızı tamamladık. Sezon hazırlığımız var dolayısıyla haftaya bahçeye geçiş yapıyoruz. Tüm annelerimizi şimdiden BarBunn Bistro’ya bekliyoruz. Sezon açıldığında canlı müzik geçen sezonda da olduğu gibi haftanın 7 günü açık olacak. Yaz konserleri Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan izin çıkarsa müşterilerimize güzel konserler sunacağız.”
BarBunn Cafe Bistro Anneler Günü için hazır

Bakmadan Geçme