Baraj gölünde kaybolan amatör dalgıcın cansız bedenine ulaşıldı
Denizli'nin Güney ilçesinde zıpkınla balık tutmak amacıyla baraj gölüne dalış yapan ve kendisinden haber alınamayan amatör dalgıcın cansız bedeni ekiplerin yoğun çalışmasıyla bulundu. Havadan drone ve sudan dalgıç adamlarla yürütülen arama çalışmaları acı haberle noktalandı.
Hem havadan drone ile hem de su altından dalgıç adamlarla yürütülen hummalı arama çalışmaları sonucunda saatler sonra Ramazan Coşkun'un cansız bedenine ulaşıldı. Ekipler tarafından sudan çıkarılan Coşkun'un cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Adli Tıp Kurumu Denizli Grup Başkanlığı morguna kaldırıldı.
Hayatını kaybeden amatör dalgıcın, otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından memleketi Uşak'ın Ulubey ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Bakmadan Geçme
Menteşe’de otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 yaralı
Milas-Söke karayolu üzerindeki yangın büyümeden söndürüldü
Bodrum sokakları kadınların ördüğü motiflerle renklenecek
Muğla’da COP31’e Doğru Yerel İklim Eylemi Konuşuldu
Bodrum'a 'Scarlet Lady' kruvaziyeriyle 2 bin 603 turist geldi
Fethiye'de yamaç paraşütü uçuşlarında Çinli turist yoğunluğu yaşanıyor