Bakırcı, 'Galip gelmesini bildik'

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, ligin 29. haftasında 68 Aksaray Belediyespor'u 2-1 mağlup etti. Alınan galibiyet sonrasında Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı açıklamada bulundu.

  • 502

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor evinde 68 Aksaray Belediyespor’u ağırladı. Mücadelenin ilk yarısına geride giren Fethiyspor, ikinci yarıda baskıyı arttırdı. Sezer Özmen ve Ramazan Çevik ile fileleri havalandırmayı bilen lacivert beyazlılar, seyircisi önünde 2-1 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı. Alınan galibiyet sonrasında Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı açıklamada bulundu.

“Karşılaşmayı kazanarak güzel bir nefes aldık”
Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, “İlk yarıya hızlı başlamak istedik ama istediğimiz sonucu alamadık daha sonra ikici yarıda kendimizi toparladık. Maç yorgunlukları yaşıyoruz. Kazanarak güzel bir nefes alma fırsatı yakaladık. Sezon başı gibi oynamaya devam ediyoruz. Deplasmanda ve burada kazandığımız maçlar bizi biraz daha üst sıralara götürecektir. Bu sene zor bir dönem ve kulüpler nereye gidiyor. Bazıları birden parlıyorlar, geçmişten gelen borçlarla uğraşıyoruz ve kolay bir dönemecin içerisinde değiliz. Durumlar daha zora gidiyor, nasıl başaracağız diye zaman zaman düşünüyoruz. Yine de elimizden geleni yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Tesislerimiz yeterli değil, bu gün 700 tane öğrencimiz oldu ve bu çocukların oynayacaklar sahalara ihtiyaçları var. İnşallah hep birlikte başaracağız.”

Bakmadan Geçme