Bakırcı, '45-50 bin dolarlık bütçemiz var'

Fethiyespor Kulübü Başkanı Esat Bakırcı, Lokman Hekim Esnaf Hastanesi sponsorluğunda yeniden yapılanan alt yapı ve kulüp bütçesi hakkında açıklamada bulundu.

  • 681

Fethiyespor Kulübü, Lokman Hekim Esnaf Hastanesi sponsorluğunda yeniden yapılanmaya giderek ve gençleri spora teşvik etme amacıyla bu sene başarılı işlere imza attı. Fethiyespor’u iyi yerlere getirdikllerini belirterek gençlere verdiği önemi diye getiren Fethiyespor Kulübü Başkanı Esat Bakırcı, alt yapı ve kulüp bütçesi hakkında açıklamada bulundu.

FRT TV’ye konuşan Bakırcı, şunları söyledi:
“60 kişilik altyapımızı 600 kişiye çıkardık. Futbolcu fabrikası değil insan fabrikasına dönüşmek istiyoruz. Bu sene hedefimiz 1000 sporcu. Ben futbolcularımın spor yapmasını istiyorum, kötü alışkanlıklardan kurtulmasını istiyorum. Her çocuğun elinde telefon var çocukları bunlardan kurtarmak istiyoruz. Bu konuda başarılı olduğumuzu düşünüyoruz. 7-12 yaşındaki çocuklarımız rahat antrenman yapabilsin diye şehir sahamızda yaptırıyoruz antrenmanlarını. O çocukları izlemek herkese haz verecek. Bütün ailelere çocuklarına yardımcı olmalarını diliyorum. Kayıtlara başlayacağız, tüm çocuklarımızı bu camiaya bekliyorum. Her çocuğun bir hedefi olsun. Altyapımızın çoğu yükünü de Esnaf Hastanesi aldı. Fethiyespor’u daha sağlıklı günler bekliyor. Şuanda altyapıdan 3-4 futbolcumuzu a takım seviyesine almış bulunmaktayız. Cihan ve Burak 17 yaş grubundan geldiler. Bu çocukları geliştirmek istiyoruz. Onların da gayret etmesi lazım. Yazlarını boş geçirmemeli, çalışmaları lazım.


“45-50 bin dolarlık bütçemiz var”
“12 Milyon TL’ye yakın oyuncularımızla sözleşmemiz var. Bir kısmı garanti para bir kısmı ileri ödemeli. 4-5 futbolcu daha takıma kazandıracağız. Fethiyespor’un net bir gelir kaynağı yok. İşimiz biraz zor. Belediyemiz ve Esnaf Hastanesinin desteği var. Halkımızın da bir desteği var. Bunlarla devam ediyoruz. Herkesin de Fethiyespor’a yardım etmesini istiyoruz. Fethiyespor’da ikinci sezon yaşadığımız coşkuyu gelecek sezonda yaşatmak istiyoruz. 45-50 bin dolarlık bütçemiz var. Bunları hayata geçirmemiz lazım. Fethiye bu yükü kaldırabilecek güçte. İnşallah Fethiyespor’a yeni bir gelir kaynağı bulmak istiyoruz.”
 

Bakmadan Geçme