Bakan Şimşek'ten açıklama geldi. Kira sözleşmelerinde E- Devlet dönemi başlıyor
420 binden fazla kiracının ellerindeki kira sözleşme belgeleri incelendi. Bakan Şimşek, yeni dönem kira sözleşmelerinin E-Devlet üzerinden yapılması için yeni bir çalışma başlattıklarını duyurdu. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 'Kayıt dışı ile mücadele ederek bütçe açığını kontrol altına alacağız' dedi.

MEHMET ŞİMŞEK'TEN DİKKAT ÇEKEN DEĞERLENDİRMELER
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, CNN Türk kanalında gündemi değerlendirdi. Kayıt dışılık ile mücadele edeceklerini söyleyen Şimşek, harcamaları gözden geçireceklerini, daha üretken, verimli alanlara yönelteceklerini söyledi.
"KAYIT DIŞILIK HAK YEMEK DEMEKTİR"
Çok ciddi düzenlemeler çalıştıklarını ifade eden Şimşek, "Nokta atışı olacak. Kayıt dışı ile mücadele ederek, bütçe açığını daha kalıcı bir şekilde kontrol altına alacağız. Kayıt dışılık hak yemek demektir" dedi.
Bakmadan Geçme

Fethiyeli Kadınlar Fethiye'nin sorunlarını anlattılar

Güney Ege Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu Fethiye’de Toplantı Gerçekleştirdi

Isparta’da Feci Midibüs Kazası: 15 Yaralı

Antik Çağdan Günümüze Muğla Mutfağı kitabına Uluslararası İki Ödül Birden

Muğla'nın 13 İlçesinde 3 Mayıs hava durumu: Sağanak yağış ve rüzgar bekleniyor

Merhum Gazeteci Erdan anısına mevlit ve lokma hayrı