Bakan Kurum, 'Bu meydanda 14 Mayıs zaferini görüyorum'

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1'inci Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, cuma namazını Üsküdar Mihrimah Sultan Camii'nde kıldı. Namaz sonrası konuşan Bakan Kurum, '14 Mayıs'ta Cumhur İttifakımızı, Cumhurbaşkanımızı Üsküdar'da rekor oylarla destekleyecek miyiz? 14 Mayıs'ta Türkiye yüzyılı diyecek miyiz' dedi.

  • 466
Bakan Kurum, 'Bu meydanda 14 Mayıs zaferini görüyorum'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1’inci Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, cuma namazını Üsküdar Mihrimah Sultan Camii’nde kıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Bakan Kurum, vatandaşlarla sohbet etti. Bakan Kurum, alana gelen çocuklara da oyuncak dağıttı.

"Cumhurbaşkanımızın liderliğinde orada anahtar teslim edeceğiz"
Cuma namazı sonrası konuşan Bakan Murat Kurum, “Bu meydanda ne görüyorum biliyor musunuz? 14 Mayıs zaferini görüyorum. Üsküdar'ın zaferini görüyorum. İstanbul'un zaferini görüyorum. Allah hepinizden razı olsun. Öncelikle bayramımızı tebrik ediyorum. Allah nice bayramlara eriştirsin diyorum. Elazığ'da deprem oldu. Biz Elazığ'daydık. Malatya'da deprem oldu. Malatyalı kardeşlerimizin yanındaydık. Güzel İzmir'imizde deprem oldu. Biz yine oradaydık. Sokak sokak, mahalle mahalle kardeşlerimizin yanındaydık. Söz verdik, sözümüzü tuttuk. Antalya'da, Muğla’da yangınlar oldu. Yine gittik, İbrahim amcaya söz verdik, Hatice teyzemize söz verdik. Hamdolsun sözümüzü tuttuk ve evlerimizi, konutlarımızı hızlı bir şekilde teslim ettik. Yine Karadeniz’de seller oldu. Trabzon'da, Rize'de, Giresun'da, Bartın'da sellerde vatandaşımızın dizinin dibindeydik. Acısına ortak olduk, 1 yıl sonra da inşallah mutluluğuna ortak olduk. İnşallah önümüzdeki Ramazan ayında da afetzede kardeşlerimizin mutluluğuna sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde orada anahtar teslim edeceğiz. Yine onların mutluluklarına ortak olacağız" dedi.

"39 ilçede 963 mahallede Recep Tayyip Erdoğan'ın izi, eseri vardır"
Yürütülen çalışmalara ilişkin konuşan Bakan Kurum, "Afet bölgesindeki kardeşlerimiz, ardından İstanbul'umuza odaklanacağız. Şu an İstanbul'umuzda 93 bin konutumuz, şantiyemiz, Üsküdar'ımızda, Ümraniye'mizde, Ataşehir'imizde, Kadıköy'ümüzde ve Fikirtepe'de, gidin karşıya, Esenler'de yine Bağcılar'da, Başakşehir'de, Silivri'de, Çatalca’da 39 ilçede 963 mahallede Recep Tayyip Erdoğan'ın izi, eseri vardır. İnşallah bugün İstanbul'un dönüşümüne ilişkin çok önemli bir müjdeyi birazdan Gaziosmanpaşa'da tüm İstanbullu kardeşlerimizle paylaşacak ve hepimizin İstanbul'u için gençlerin İstanbul'u için hep birlikte çalışacağız, üreteceğiz ve vatandaşımızla el ele, kol kola gönül gönüle gideceğiz. Kardeşlerim biz hiçbir zaman iftiraların içinde olmadık, polemiklerin içinde olmadık ve algı yönetmedik. Hep halktan, hakikatten yana olduk. Bizi ararsanız Elazığ'da bulursunuz. Bizi ararsanız Malatya'nın deprem şantiyesinde bulursunuz. Bizi ararsanız Kartal'da bina çökmüştür, o binanın enkazındaki vatandaşımızın dibinde bulursunuz. Bizi ararsanız 'Adıyaman'ın, Hatay'ın, Gaziantep'in, Maraş'ın yollarından bulursunuz. Bizi durduramayacaksınız. ‘Bu millete diz çöktüremeyeceksiniz’ diyen liderimiz, genel başkanımız, cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında bulursunuz” diye konuştu.

Bakmadan Geçme