BAKAN KİRİŞCİ MİLAS'TAKİ TARIM FUARINA KATILDI

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Muğla'nın Milas ilçesindeki '14. Güney Ege Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nı ziyaret ederek sektör temsilcileri ve üreticiler ile buluştu. Bakan Kirişci, 'Fuarlar hem firmalar hem de katılanlar açısından kıymetli buluşma alanlarıdır' dedi.

  • 463
BAKAN KİRİŞCİ MİLAS'TAKİ TARIM FUARINA KATILDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci bir dizi programa katılmak için Muğla'ya geldi. Öğle saatlerinde geldiği Muğla'daki programına başlayan Bakan Kirişci'nin ilk durağı Milas ilçesi oldu. Milas'ta 14'üncüsü düzenlenen 'Güney Ege Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nı ziyaret eden Kirişci burada çiçeklerle karşılandı. Sektör temsilcileri, firma yetkilileri ve vatandaşlarla sohbet ederek stantları gezen Bakan Kirişci, ürünler hakkında bilgi aldı.
Fuar ziyareti sonrasında açıklamalarda bulunan Bakan Kirişci, "Fuarlar hem fuara katılanlar hem de fuarı ziyaret edenler açısından çok kıymetli buluşma alanlarıdır. Fuarlar, katılım sağlayan firmalar olarak emsallerine göre hangi düzeyde olduğunu değerlendirebileceği eşsiz bir fırsat alanlarıdır. Fuarlar aynı zamanda iyi bir sosyalleşme, ekonomik faaliyetlerin mukayese edilme alanıdır. Ticari olarak da insanların birbirleri ile haberleşebilecekleri yerlerdir. Fuarları öğrencilik yıllarımdan beri destekleyen, takip eden ve buralara katılımı özendirmeye çalışan birisiyim. Burada insanlar yaptıklarının piyasa bir değer sıralaması olacak olursa nereye denk gelir onu görürüler. Bir de ziyaretçiler var. Ziyaretçi de firmaların hepsinin bir arada olduğu bir ortamda fiyat ve kalite yönünden mukayese etme imkanı bulur. Servis ve yedek parçanın bulunurluğu ve benzeri konularda değerlendirme imkanı bulur. Hele bir de yerelde olması ve bir sorunu olduğunda firmaların kapısını çalabiliyor olması da buraya gelenler açısından çok kıymetlidir. 14 yıldan beri böyle bir fuar düzenli olarak düzenleniyor olması da çok kıymetli bir durumdur. Düzenleyenlere, katılan firmalarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.
Bakan Kirişci'ye fuar ziyareti sırasında Muğla Valisi Orhan Tavlı, AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Milas Kaymakamı Mustafa Enver Böke, Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak, kurum müdürleri ve siyasiler eşlik etti. Bakan Kirişci Milas'taki fuar ziyaretinin ardından diğer programlara katılmak üzere ilçeden ayrıldı.

Bakmadan Geçme