Bakan Bak, Muğla'da Kano Milli Takımı sporcularıyla bir araya geldi
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Muğla'nın Köyceğiz ilçesindeki Su Sporları Merkezi'nde Kano Milli Takımı sporcularıyla bir araya geldi.
Muğla'ya spor salonu, stadyum ve yurt müjdeleri
Kent genelindeki tesisleşme çalışmalarına değinen Bakan Bak, Muğla'da spor ve gençlik yatırımlarında önemli bir dönemin yaşandığını belirtti.
Marmaris'te spor salonu, Ula'da ise spor salonu salon ve yüzme havuzu açılışları gerçekleştireceklerini bildiren Bak, "Merkezdeki stadyum çalışmalarımız tamamlandı. Üç yılda hızla yükselerek 1. Lig'e çıkan Muğlaspor'umuzu tebrik ediyor, yeni stadyumun hayırlı olmasını diliyorum. Benzer bir stadyum projesini yıllardır başarıyla mücadele eden Fethiye için de görüşüyoruz. Ayrıca Menteşe'de bir öğrenci yurdumuz tamamlandı, Bodrum'da ise inşaat devam ediyor. Muğla'ya 1000 kişilik bir öğrenci yurdu daha kazandırarak barınma ihtiyacını tamamen çözeceğiz." dedi.
Bakmadan Geçme