Bahçavan, 'Oy kullanıp stantları açtık'

Birçok çeşit el yapımı ürünün bulunduğu 'El Emeği Göz Nuru' stantları Beşkaza Meydanı'nda el yapımı ürün severleri bekliyor. Stantlar, Ramazan Bayramı dolayısıyla da 5 Nisan tarihinden itibaren 10 gün boyunca açık olacak.

  • 627

Ahşaptan takıya birçok ürünün bulunduğu stantlar Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri Beşkaza Meydanı’nda kuruluyor. Fethiye Belediyesi’ne ait El Emeği Göz Nuru stantları Ramazan Bayramı dolayısıyla da 5 Nisan tarihinden itibaren 10 gün boyunca açık olacak.

Bahçavan, 'Oy kullanıp stantları açtık'

 

“Bayram boyunca halka hizmet vereceğiz”
El Emeği Göz Nuru Stantları Komite Başkanı Halil Bahçavan,  “Tezgâhları açtık. Oyunu kullananlar geldi. Halkta oyunu kullanıp dışarı çıkacağını düşünüyorum. Sabah erkenden oyunu kullanan arkadaşlarımız şuan burada tezgâhlarının başında. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri buradayız. Önümüzdeki hafta 10 gün buradayız ve bayram dolayısıyla ayın 5’inde stantları açacağız. Bayram boyunca halka hizmet vereceğiz. Bugün hava çok güzel. Seçimden sonra da havaların ısınmasından ötürü çadırlarımız kurulacak ve stantlarımız daha da güzel olacak. 

 

Bahçavan, 'Oy kullanıp stantları açtık'

Bahçavan, 'Oy kullanıp stantları açtık'

Bakmadan Geçme