Baha Şıkman Caddesi'nde altyapı çalışmaları başladı

Fethiye Belediyesi, MUSKİ, Telekom, Vodafone ve ADM Elektrik Dağıtım AŞ. işbirliğinde sürdürülen alt ve üstyapı çalışmaları Baha Şıkman Caddesi ile devam ediyor. Sabah saatlerinde başlayan alt yapı çalışmalarında yol kazıları başladı. 

  • 3724
Baha Şıkman Caddesi'nde altyapı çalışmaları başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Belediyesi Baha Şıkman Caddesi’nde Hisarönü-Ovacık kanalizasyon ana kollektör hattı çalışmaları MUSKİ yüklenici firması tarafından, Ovacık Köprüsü Kavşağından, Patlangıç-Ölüdeniz Caddesi istikametine doğru başladı. Çalışmaların eş zamanlı olarak ADM Elektrik Dağıtım AŞ. tarafından yaptırılan Ag-Yg enerji şebeke tesisi yapım işi kapsamında yapılan altyapı çalışmaları ile koordineli sürdürüleceği, akabinde Fethiye Belediyesi tarafından yaptırılacak olan BSK asfalt ve kaldırım işleri ile tamamlanacağı öğrenildi. Ölüdeniz Caddesiyle birlikte toplam 2,5 km uzunluğunda bulunan güzergah tamamlandığında halihazırda sıcak asfalt kaplamalı olan Patlangıç-Ölüdeniz Caddesi, Otobüs terminaline ve Şehir Merkezine bağlanmış olacak.
Fethiye Belediyesi Fen İşleri Müdürü Tahir Başaran yaptığı açıklamada, “Baha Şıkman Caddesi Belediyemiz sorumluluğunda bulunan caddedir. Muski, Adm, Telekom ve Vodafone gibi kurum ve kuruluşların, şehrimizdeki nüfus artışı ve talebe istinaden daha önce planladığı ve yapılmakta olan altyapı çalışmaları, yaklaşık bir yıl önce ortak toplantılar ile koordine edilmişti. Ancak diğer kurumların altyapı programlarındaki sarkmalar sebebiyle çalışmalar bugün itibariyle başladı. Alt yapılar bittikten sonra Fethiye Belediyesi olarak sıcak asfalt ve kaldırım çalışmalarını hızlı bir şekilde tamamlayacağız” dedi.

Baha Şıkman Caddesi'nde altyapı çalışmaları başladı
Baha Şıkman Caddesi'nde altyapı çalışmaları başladı

Bakmadan Geçme