• Haberler
  • Siyaset
  • Ayşe Devrim Öztürk CHP Fethiye Kadın Kolları Başkan adaylığını açıkladı

Ayşe Devrim Öztürk CHP Fethiye Kadın Kolları Başkan adaylığını açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi'nde çeşitli görevlerde bulunan ve geçmiş dönem Fethiye Belediyesi meclis üyesi Ayşe Devrim Öztürk, Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları başkan adaylığını açıkladı.

  • 856

Ayşe Devrim Öztürk CHP Fethiye Kadın Kolları Başkan adaylığını açıkladı

22 Haziran Cumartesi günü Cumhuriyet Halk Partisi’nde Kadın Kolları başkanlık seçimi yapılacak. Seçime az bir zaman kala Cumhuriyet Halk Partisi’nde çeşitli görevlerde bulunan ve geçmiş dönem Fethiye Belediyesi meclis üyesi Ayşe devrim Öztürk, Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları başkan adaylığını açıkladı. Ortalama 14 yıldır Cumhuriyet Halk Partisi fethiye siyasetinde olduğunu belirten Ayşe Devrim Öztürk, “Kadın gözüyle siyaset yapmak için CHP Fethiye Kadın Kolları Başkanlığına adaylığımı ilan ediyorum” dedi.

Ayşe Devrim Öztürk CHP Fethiye Kadın Kolları Başkan adaylığını açıkladı

“CHP Fethiye Kadın Kolları Başkanlığına adaylığımı ilan ediyorum”
Ayşe devrim Öztürk, “Tarlada ırfat, fabrikada işçi, evde anne, okulda öğretmen, hastanede doktor, modern iş yaşamında beyaz yakalıyız biz! Her yerde varız biz! Bazen mini etek, kırmızı rujumuzla…. Bazen şalvar ve yemenimizle kostümümüz ne olursa olsun ruhumuz aynıdır bizim. Kuruluşumuz ve kurtuluşumuzun mimarı olan Cumhuriyet Halk Partisi mensubu olmaktan gurur ve onur duyuyorum. Mustafa Kemal Atatürk’ün biz kadınlara sunduğu seçme ve seçilme hakkına sahip olmanın lüksünü ve gururunu yaşıyorum.  Ortalama 14 yıldır CHP Fethiye siyasetinin içinde bulunmaktayım. CHP ilçe yönetiminde Başkan yardımcılığı dâhil birçok görevde yer aldıktan sonra 2019-2024 dönemi Fethiye Belediye Meclis üyeliği yaptım. Şimdi de siyasi tecrübelerim ile birlikte Fethiye’de kadının siyasette, sosyal yaşamda hatta her alanda karşılaştığı cinsiyet eşitsizliği ile mücadele etmek aynı zamanda erkek egemen toplumun çizdiği sanırlar içinde değil yaşamın ana unsuru olan kadın gözüyle siyaset yapmak için CHP Fethiye Kadın Kolları Başkanlığına adaylığımı ilan ediyorum.”

“Bugüne kadar aldığı görevlerde hep başarılı oldu”
CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu, “Geçmiş dönemlerde partimizde görev yapmış, yöneticiliğini yapmış, belediye meclis üyeliğini yapmış partinin her kademesinde görev alan Devrim Hanım adaylığını açıkladı. Kendisine çıktığı bu yolda başarılar diliyorum. Bu güne kadar aldığı bütün görevlerde layığı ile yaptığını düşünüyorum. Bu benim kendi düşüncem. Çevreden de almış olduğumuz tepkilerde o yöndeydi. O günde söylediğim gibi kazanan her zaman Cumhuriyet Halk Partisi olur. Buradaki içerideki hizmet yarışıdır. Bizde kim gelirse gelsin kim seçilirse seçilsin herkes aynı şekilde. Kim gelirse geldin örgüt beraber çalışacaktır. Cumhuriyet Halk Parti’li olmak beraber olmaktır. Yani biz bir avuç insanız. Burada sadece şunu rica edeceğim başka aday da çıkabilir. Kırıcı olmadan devamını beraber çalışabileceğimiz ortamları bozmayalım.”

Ayşe Devrim Öztürk CHP Fethiye Kadın Kolları Başkan adaylığını açıkladı


 

Bakmadan Geçme