Aydem Müdürü Yalçın'dan SED Medya'ya Ziyaret

Fethiye AYDEM İşletme Müdürü Fatih Yalçın beraberinde ADM Elektrik Dağıtım Kurumsal İletişim Müdürlüğünden Basın Uzmanı Uğur Dayıoğlu ile birlikte SED Medya sahibi Seda Köktener'i ziyaret ederken Aydem yatırımları hakkında da bilgiler aktardı.

  • 5095
Aydem Müdürü Yalçın'dan SED Medya'ya Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye AYDEM İşletme Müdürü Fatih Yalçın, SED Medya sahibi Seda Köktener’i ziyaretinde yaptığı açıklamada hayırlı olsun dileklerini iletirken Aydem çalışmaları hakkında da bilgiler verdi. Yalçın “Fethiye ve Seydikemer’de devam eden işlemlerimiz ile ilgili küçük bir bilgi notu verebiliriz. Geçen sene çok sorun yaşadığımız Fethiye’nin Tuzla, Foça ve Akarca mahallerinde belirli kısımlarda yer altına alma çalışmalarını tamamlamak üzereyiz. Geçen sene özellikle sezon da çok sıkıntı yaşadığımız Ölüdeniz, Ovacık, Kayaköy ve Faralya mahallerinde enerji nail hattımızın yarısına kadar olan kısmı tamamladık. Diğer geri kalan kısmı da sezon öncesi bitireceğiz. 2020 yılının yatırım çalışmalarına da mart ayı sonu itibari ile geçeceğiz. Seydikemer bölgesinde arızalardan ve aydınlatma şikayetlerinden dolayı muhtarlarımızla çok sık görüşmelerimiz oluyor. Seydikemer’de 3 bölgede bizim arıza ekibimiz var. Yapılanma olarak Kemer, Eşen ve yayla bölgesinde de arıza ekiplerimiz var. Arızalara ve aydınlatma şikayetlerine hızlı ve etkin bir biçimde müdahale etmeye çalışıyoruz” dedi.
SED Medya sahibi Seda Köktener ise ''Aydem kurumu her zaman basınla ilişkide olan bir kurumdur. Yeni dönemde çok daha iyi işbirliği yapacağımıza inanıyorum” dedi. Köktener “Geçtiğimiz dönemlerde bu ilişkiler pek sağlam olmamıştı. Ama yeni dönemlerde bu ilişkilerimiz gayet iyi. Biraz öncede anlattıkları gibi arızalar, yenilemeler hepsi olacak olan şeylerdir. Halktan da bu anlamda tolerans istemek durumdalar. Aydem her zaman halkı bilgilendirici bilgiler vermişlerdir. En basit örneği geçtiğimiz günlerde bir elektrik kesintisi oldu. Duyuruldu ve bizde kendi kurumlarımızdan duyurduk. Söyledikleri zaten daha önce bitti. Bu anlamda vatandaşa hizmette sıkıntısız bir hizmet verdiklerini gösteriyor. O yüzden biraz daha anlayışlı olabilirsek, hatalar olabilir arızalar olabilir ama mühim olan yapılmasıdır. Onların da işi zor. Bu anlamda kolay gelsin diyoruz. Bizde kurum olarak her zaman yanlarındayız. Ziyaret için de teşekkür ederim” diye konuştu. 
 

Bakmadan Geçme