ATATÜRK'ÜN SEVDİĞİ TÜRKÜLER SESLENDİRİLDİ

10 Kasım Atatürk'ü anma etkinlikleri kapsamında FETAV ve ADD işbirliği ile Atatürk'ün sevdiği şarkılar ve türkülerin söylendiği bir konser düzenlendi.

  • 903
ATATÜRK'ÜN SEVDİĞİ TÜRKÜLER SESLENDİRİLDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

FETAV ve Atatürkçü Düşünce Derneği işbirliğiyle 10 Kasım Atatürk’ü anma adına konser düzenlendi. ADD bahçesinde gerçekleştirilen konsere yoğun katılım oldu. Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başladı. Ardından Fethiye Her Telden Grubu’nun seslendirdiği şarkılar ve türküler ile misafirler keyifli anlar yaşadı.
MÜDÜR DİNÇER, “ATA’MIZI COŞKUYLA ANMAK İSTEDİK”
FETAV Müdürü Dilek Dinçer, “Bugün 10 Kasım. Bugün yas günümüz ama Ata’mızı coşkuyla anmak istedik. FETAV Kültür Komisyonu her sene 10 Kasım’da değişik etkinlikler yapar. Bu sefer hep beraber bir etkinlikte bulunalım istedik. 100 Yaş Evi’nde çalışan arkadaşlarımız ile Atatürkçü Düşünce Derneği ve FETAV bu etkinliği düzenledik. Katılımdan ise çok memnunuz” dedi.
BAŞKAN İZMİRLİ, “BU GÜZEL ETKİNLİĞİN İÇİNDE OLMAKTAN ONUR DUYUYORUZ”
ADD Başkanı Canan İzmirli ise, “Böyle anlamlı bir günde bu güzel etkinliğin içinde olmaktan onur duyuyoruz. FETAV her anlamda güzel çalışmalara imza atıyor. Teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

ATATÜRK'ÜN SEVDİĞİ TÜRKÜLER SESLENDİRİLDİATATÜRK'ÜN SEVDİĞİ TÜRKÜLER SESLENDİRİLDİATATÜRK'ÜN SEVDİĞİ TÜRKÜLER SESLENDİRİLDİ

Bakmadan Geçme