Atatürk'ün gölgesinde ramazan coşkusu

Marmaris Belediyesinin bu yıl ilk kez yaptığı 'Ramazan ayında Her Köyde Bir İftar' etkinliği 14 köyden sonra, Marmaris merkez mahalleleri için Atatürk meydanında düzenlediği final iftar yemeği ile sona erdi.

  • 390
Atatürk'ün gölgesinde ramazan coşkusu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Her kesimden yaklaşık 3000 kişinin katıldığı iftar yemeğinde vatandaşlar açık havada, deniz kıyısında oruç açtı. Ev sahibi Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ise tüm alanı gezerek vatandaşlara hayırlı Ramazanlar dileyerek, bayramlarını kutladı.

Kadir gecesinin de kutlandığı iftar yemeğinde CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay, CHP Marmaris İlçe Başkanı Zekican Balcı ve yönetim kurulu üyeleri de konuk oldu. Kadir Gecesi’nin manevi huzurunun yaşandığı atmosferde bir araya gelmekten büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Binlerce hemşerimizle birlikte soframızı paylaşmak, ekmeğimizi bölüşmekç ok güzel. Hem burada hem de mahallelerimizde düzenlediğimiz iftar yemeklerinde davetimizi kabul edip Ramazan Ayı’nın bereketini ve maneviyatını bizimle paylaşan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Tutulan oruçların ve edilen duaların kabul olmasını diler, şimdiden tüm halkımızın Ramazan Bayramı’nı kutlarım” dedi

Bakmadan Geçme