Atatürk Filminde Atatürk'ü Canlandıran Aras Bulut İynemli'den sanatçılık örneği

Geçtiğimiz günlerde galası yapılan Atatürk filminde Atatürk'ü canlandıran Aras Bulut İynemli'nin film öncesinde filmin genel danışmanlarından ünlü tarihçi Orhan Çekiç ile fotoğrafı ve Orhan Çekiç'in açıklaması duygulandırdı.

  • 1257
Atatürk Filminde Atatürk'ü Canlandıran Aras Bulut İynemli'den sanatçılık örneği
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Aras Bulut İynemli'nin başrolünü oynadığı Atatürk filminin galası geçtiğimiz günlerde yapıldı. Çok yakında vizyona girecek filmde Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatı anlatılıyor.

Aras Bulut İynemli'nin film çekimleri öncesinde filmin genel danışmanlarından ünlü tarihçi Orhan Çekiç'le çekilmiş fotoğrafı İynemli'nin sevenlerini duygulandırdı. Oynadığı tiyatro, dizi ve filmlere başarılı imzalar atan Aras Bulut İynemli'nin fotoğrafta tarihçi Orhan Çekiç'in anlattıklarını özveriyle not aldığı görülüyor.

Oynadığı karakterleri iyi şekilde yansıtan İynemli'nin adeta sanatçılık örneği verdiği fotoğrafla ilgili tarihçi Orhan Çekiç'in açıklaması ise şu şekilde; 

"Orhan anlatıyor @iynemliarasbulut not alıyor. Birçok kişinin yaptığı gibi telefona kaydetmiyor. Tek tek yazıyor, yazarken de öğreniyor. Giderken de Orhanın verdiği kitapları çalışmak üzere götürüyor.

Bakmadan Geçme