ASENA HOCADAN, LEZZETLİ GÖZLEMELER

Büyük samanlık koyunda hizmete başlayan gözleme istasyonu tatilcilerin odak noktası oldu. Oklavanın başında Rusça öğretmeni Asena hocayı görenler şaşkınlık yaşıyor.

  • 1238
ASENA HOCADAN, LEZZETLİ GÖZLEMELER
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Büyük samanlık işletmesi içerisinde faaliyet gösteren ve Rusça öğretmeni Asena Erol’un başında olduğu gözleme istasyonu tatilcilerin dikkatini çekiyor. 

EROL, “GÖZLEMEMİZİ BİR YİYEN BİR DAHA GELİYOR”
Büyük samanlık işletmesi içerisinde faaliyet gösteren gözleme istasyonunda gözleme yapan ve buradaki insanların gözlemelere bayıldığını belirten Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli Okulu Rusça Öğretmeni Asena Erol,’’ Ankara’dan Fethiye’ye yeni geldim. Rusça öğretmeni olarak Turizm Meslek Lisesi’nde görev yapıyorum. Gözleme merakım ise aileden geliyor. Bunu yapmayı annemden öğrendim. Burada da hizmet vermekten mutluyum. Bulunduğumuz konum ise çok güzel. Sahilin kıyısındayız.Burada öğrencimle birlikte çalışıyoruz. Yani öğretmenlik burada da devam ediyor. Buraya her tip insan geliyor. İnsanlar buradan mutsuz olarak ayrılmıyor. Gözlememizi bir yiyen bir daha geliyor. Bugün Siirt’ten gelen bir müşterimiz Siirt Sadesi gözleme istedi. O gözlemeyi de yapmayı biliyorum. İstediği şekilde yaptık. İnsanların isteklerini karşılayabilmek güzel bir şey” şeklinde konuştu.

EROL, “EĞİTİM BURADA DA DEVAM EDİYOR”
Gözleme tezgahının başına geçen ve eğitimin devam ettiğini belirten Erol, “Eğitim burada da devam ediyor. Yıl boyunca birlikte olduğumuz insanlarla çalışıyoruz. Okulda birlikteyiz. Burada da birlikteyiz. Okulda teorik kısım burada ise uygulamalı kısım olduğu için bizim açımızdan çok güzel oluyor. Teorik harici kalan 6 aylık sürede öğrenciler uygulama öğreniyorlar. İnsanlar Rusça öğretmeni olduğumu bilmeden önce yaşı büyük gözlemeci teyze beklediklerini söylüyorlar. Beni görünce ise genellikle şaşırıyorlar. Sonrasında gözlemeyi yiyince bir daha yemeğe geliyorlar. Bu memnuniyet ise beni mutlu ediyor. Sonrasında öğretmen olduğumu öğrendiklerinde daha da şaşırıyorlar. Diğer öğretmenlerimiz de farklı yerlerde görev yapıyorlar. Bir öğretmen halka mal olmuş demektir. Halka hizmet ediyoruz ve herkesten takdir alıyoruz. Bu çok güzel bir şey. Bir kadının her şeyi yapabileceğini uygulamalı olarak gösteriyoruz. Öğretmen olmasan kesinlikle börekçi olurmuşum diye düşünüyorum” dedi. 
 

Bakmadan Geçme