Asala tarafından katledilen Mehmet Savaş Yergüz anıldı

9 Haziran 1981 yılında Sözleşmeli Sekreter olarak görev yaptığı Cenevre'de görevi başında Ermeni Terör Örgütü Asala tarafından şehit edilen Mehmet Savaş Yergüz için anma töreni düzenlendi.

  • 819
Asala tarafından katledilen Mehmet Savaş Yergüz anıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ermeni Terör Örgütleri tarafından sadece Türk oldukları için yurtdışında görevleri başında katledilen şehitlerimiz adına yaptırılan Anıt Önü’nde 9 Haziran 1981 yılında Sözleşmeli Sekreter olarak görev yaptığı Cenevre’de görevi başında Ermeni Terör Örgütü Asala tarafından şehit edilen Mehmet Savaş Yergüz için anma töreni düzenlendi. Fethiye Sahil Bandı’nda bulunan Anıt Önü’nde düzenlenen Anma Töreni’ne Şehit Mehmet Savaş Yergüz’ün kız kardeşi Cansu Candemir, geçmiş dönem belediye başkan yardımcısı Mete Atay ve vatandaşlar katıldı. Tören Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Ardından Anıta siyah çelenk bırakıldı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından törene katılanlar anıta karanfil bırakarak hatıra fotoğrafı çekildiler. 
Mehmet Savaş Yergüz’ü anma töreni yapılan dua ile sona erdi.Asala tarafından katledilen Mehmet Savaş Yergüz anıldıAsala tarafından katledilen Mehmet Savaş Yergüz anıldıAsala tarafından katledilen Mehmet Savaş Yergüz anıldıAsala tarafından katledilen Mehmet Savaş Yergüz anıldıAsala tarafından katledilen Mehmet Savaş Yergüz anıldıAsala tarafından katledilen Mehmet Savaş Yergüz anıldıAsala tarafından katledilen Mehmet Savaş Yergüz anıldı

Bakmadan Geçme