Arslanca'ya Torun'dan tebrik

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, hafta sonu Antalya'da engellilere yönelik düzenlenen rallide birinci olan Türkiye Sakatlar Derneği Fethiye Şube Başkanı Aydoğan Arslanca'yı genel merkeze davet ederek, tebrik etti.

  • 846
Arslanca'ya Torun'dan tebrik
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Sakatlar Derneği Fethiye Şube Başkanı Aydoğan Arslanca ve yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı ziyarette engellilerin her zaman yanında olduklarını kaydeden CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, “Aydoğan Arslanca’yı rallideki başarısından ve mücadelesinden dolayı kutluyorum. Engellilerin parti ve belediye meclislerinde temsilini önemsiyoruz” ifadelerini kullandı. 
Kendisine ve yönetim kurulu üyelerine gösterilen misafirperverlikten dolayı teşekkür eden Türkiye Sakatlar Derneği Fethiye Şube Başkanı Aydoğan Arslanca, Fethiye ve il genelinde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler aktardı. Öte yandan Arslanca, Genel Başkan Yardımcısı Torun’u; 31 Ekim-3 Kasım tarihleri arasında Türkiye Sakatlar Derneği Genel Merkezi’nin Antalya’da düzenleyeceği Başkanlar Kurulu toplantısına davet etti. 


 

Bakmadan Geçme