Anıl Gir, 'Liglerin oynanmasından yanayım' 

FRT Televizyonu'nda yayınlanan, Erdoğan Cankuş'un hazırlayıp sunduğu Spor Saati programına konuk olan Fethiyesporlu futbolcu Anıl Gir, sakatlığının ardından ameliyat olduğunu ve çalışmalarını sürdüğünü söyledi. Anıl Gir, 'Ben liglerin oynanmasından yanayım. 6 maçımız kaldı. Yönetimimiz burada büyük emek verdi. Borçlara rağmen iyi bir takım kuruldu ve ciddi harcamalar yapıldı' dedi. 

  • 1949
Anıl Gir, 'Liglerin oynanmasından yanayım' 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

FRT Televizyonu’nda yayınlanan, Erdoğan Cankuş’un hazırlayıp sunduğu Spor Saati programına konuk olan Fethiyesporlu futbolcu Anıl Gir, sakatlığının ardından ameliyat olduğunu ve çalışmalarını sürdüğünü söyledi. Anıl Gir, “Ben liglerin oynanmasından yanayım. 6 maçımız kaldı. Yönetimimiz burada büyük emek verdi. Borçlara rağmen iyi bir takım kuruldu ve ciddi harcamalar yapıldı” dedi. 

Deplasmanda oynanan Ağrı 1970 Spor maçında sakatlanan ve ardından ameliyat olanFethiyesporlu futbolcu Anıl Gir, çalışmalarını Fethiye’de sürdürdüğünü belirtti. İlk yarıda yeni bir takım olmalarına rağmen iyi bir ritim yakaladıklarını kaydeden Anıl Gir, “Fethiyespor büyük bir camia. Bulunduğu yeri hak etmiyor. Fethiyespor’a gelerek çok doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum. Samimiyet ve verilen sözlerin yerine getirilmesinden dolayı çok mutluyum. Bizler geçiciyiz ama kulüp emin ellerde. Lig başında yeni bir takım olmamıza rağmen iyi bir ritim yakaladık. 16 maçta 2 puan ortalama ile 32 puan topladık. Genelde baktığınız zaman ilk yarı bizim için çok iyi geçti. Oyuncu performanslarına bakıldığı zaman da herkes kendi ortalamasını yakalamıştı. Yönetim ve taraftarlar ortaya konan futboldan memnundu” dedi. 

İkinci yarı takımın bir şanssızlık yaşadığını kaydeden Anıl Gir, “Tribünlerin oldu olması maç öncesinde ve karşılaşma oynanırken bize büyük güç katıyor. Küskünlüğü ortadan kaldırmıştık. Yeniden bir kenetlenme olmuştu. İkinci devre gidişatımızda şanssızlık oldu. Bir kan değişikliği oldu. Benim takip ettiğim maçlarda çok fırsat yakalayan bir takımız fakat değerlendiremiyoruz. İlk yarı bu kadar gol pozisyonuna giremiyorduk ama hem atıp hem de az gol yiyorduk. Liglerin ertelenmesinin ardından hocalarımız bize program gönderiyor. 12 arkadaşımız Fethiye’de kaldı ve hazırlıklarına burada devam etti. Ben liglerin oynanmasından yanayım. 6 maçımız kaldı. Yönetimimiz burada büyük emek verdi. Borçlara rağmen iyi bir takım kuruldu ve ciddi harcamalar yapıldı. 42 günde tüm hazırlıklarımı tamamlayıp, sahaya çıkacağımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı. 

Açıklamasını sürdüren Anıl Gir, “Ameliyatımın üstünden 4 ay geçti. Her gün hazırlıklarıma devam ediyorum. Fizyoterapistim programımı gönderiyor. Burada saha, fitness salonu ve kum imkanımız var. Havaların ısınması ile denizde kuvvetlenme çalışması yapabilirim. Elimden geldiğince çabuk dönmeye çalışıyorum. 6-8 ay arası süren sakatlığımda, salgın sürecinde zaman kazandım. İki önemli maç oynayacağız. Kozanspor ile deplasmanda karşılaşacağız. Karşıyaka’yı kendi sahamızda ağırlayacağız. Mesut Hocamız daha önce bu takımı çalıştırdığı için A’dan Z’ye tanıyor. Bu bizim için büyük şans” diye konuştu. 


 

Bakmadan Geçme