Yatağanspor ve Ortaca Belediyespor Baraj Maçı Oynayacak

Bölgesel Amatör Lig'i (BAL) 9. Grup 6.sırada 39 puanla tamamlayan Yatağanspor, Süper Amatör Lig'inde şampiyon olan Ortaca Belediyespor ile 30 Nisan Pazar günü baraj (play out) maçı oynayacak.

  • 1090
TAKİP ET

Bölgesel Amatör Lig'i (BAL) 9. Grup 6.sırada 39 puanla tamamlayan Yatağanspor, Süper Amatör Lig'inde şampiyon olan Ortaca Belediyespor ile 30 Nisan Pazar günü baraj (play out) maçı oynayacak. Karşılaşmayı Ortaca Belediyespor kazanırsa Bölgesel Amatör Lig'e yükselecek, Yatağanspor Süper Amatör Lig'e düşecek.

Bölgesel Amatör Lig'i 9. Grup 6.sırada 39 puanla tamamlayan Yatağanspor, Süper Amatör Lig'inde şampiyon olan Ortaca Belediyespor ile baraj (play out) maçı oynayacak.

İki takım, 30 Nisan Pazar günü Atatürk Stadyumu'nda saat 15.00'da karşı karşıya gelecek.

Karşılaşmayı Ortaca Belediyespor kazanırsa Bölgesel Amatör Lig'e yükselecek, Yatağanspor Süper Amatör Lig'e düşecek.

Maçı Yatağanspor kazanırsa Bölgesel Amatör Lig'de mücadele etmeye devam edecek.

Tüm taraftarlar Pazar günü maça davet eden Yatağanspor Kulübü Başkanı Mustafa Yenioğlu, “Bilindiği üzere Bölgesel Amatör ligi 9. Grupta mücadele eden Yatağanspor, ligi 6. Sırada 39 puanla bitirdi. Ligde kalması için baraj maçı oynaması gerekiyor. 30 Nisan Pazar günü Muğla Atatürk Stadında saat 15:00'te OrtacaBelediyespor ile oynayacağımız baraj maçını tüm taraftarlarımızı bekliyoruz. Maça gitmek isteyen taraftarlarımız için Belediye önünden araç kaldırılacaktır. Lig boyunca takımımızı destek veren Sayın Kaymakamımız Mustafa Emre Kılıç, Belediye Başkanımız Mustafa Toksöz, taraftarlarımız ve AHİ Tayfa grubuna çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Bir üst lige çıkmayı hedefleyen Ortaca Belediyespor tarafından ise, “Biz inanıyoruz, siz de inanın” paylaşımı yapıldı.

Bakmadan Geçme