Yatağan'da Covid19 Kaynaklı İlk Vefat

Muğla'nın Yatağan İlçesi Madenler Mahallesinde ikamet eden 69 yaşındaki Özcan Türk yakalandığı Covid19 rahatsızlığı sonucu yaşamını yitirdi.

  • 3382
TAKİP ET


Muhabirimiz FERDİ YAVUZ'un haberibe göre;

Muğla'nın Yatağan İlçesi Madenler Mahallesinde ikamet eden 69 yaşındaki Özcan Türk yakalandığı Covid19 rahatsızlığı sonucu yaşamını yitirdi. Yatağan belediyesi tarafından açıklanan ölüm vakasında; “Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına baş sağlığı diliyor, vatandaşlarımızın salgınla mücadelede kurallara uymalarının hayati önem taşıdığının bir kez daha altını çizmek istiyoruz. Maske, mesafe, hijyen.” İfadelerine yer verildi.

Yorumlar 1
Bilge 02 Eylül 2020 08:37

Diğer vakaları neden açıklamıyorsunuz yatağanda mesafe yok çarşıda maskesiz dolaşan insanlar çok dü günlerde kısıtlama yokarşıda pazarda fiyatlar düşmüyor neredeyse aldığımız mefesede yakında fatura kesecekler ilk vefatmış Allah rahmet eylesin amcaya hurda yaşlılara saygı yokki PTT kuyruklarında güneşin altında saatlerce sırada bekliyorlar Yatağan merkez PTT çalışanlarıyla bir röportaj yapın bir de kapıda bekleyen insanlara sorun nasıl hizmet veriyorlar

Bakmadan Geçme